The Best Followers

22 December 2009

BesTnYa..



saja nak share pic email yg aku dapat nih..
suka aku tengok tren kat negara org ni kan..cantk je..
punye la selesa dok dalam nye..
kerusinye dah mcm order kat ikea..





nak tnya pendapat kawan2..
elok ke warna blog Tuya nih?
ke terang sangat menyilau sangat?
saja nak tukar warna..heheheheh..
tenkiu KakZaNa..bg link2 yang berguna utk Tuya wat tutorial..

12 comments:

KUNTONG said...

Warna yang menarik. Sesuai dgn Tahun baru 2010.

mamai said...

wah dah lawa layout laman rumah yer..silau hehehe

maiyah said...

tukar langsir.. cantik

tren tu mmg cam kat umah rasanya.. mesti slesa dok dlm kan

T.u.Y.a said...

Pk :
saja nak tukar mood..cari warna2 yang mcm nak nyilau sket.heheheh



bro mamai :
silau itu menawan..hahahah



kak maiyah :
langsir lama hantar dobi kak..

tu la..kalau le tren kat Malaysia ni mcm tu kak..x de nya kita nak jem2 naik keta tetengah KL..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

cantek je kak.....kalu akak dh suke warne ni,gune je...keh keh keh

azieazah said...

Background ok ler selagi tulisan bleh baca.. Maklum ler orang mcm Kak AA ni rabun...hehehe..

sekali sekala tukar mood, ok whatttt.... cheeseeeee...!

M@L@ said...

kat negara mane nyer tu tuya... best nyer train diorg..mcm tu sekali...ada classs!!!

tukar cat baru yer... utk thn baru yer...ok cantek...

anaklaut said...

salam....cikgu tuya,

warna yg chantikk.

fazilzura said...

wah dh tuko colour yek ..

** kalau kat negara org lain mmg kite syok je tgk psl kite x penah tgk .. diorg pun entah2 sama dgn kite .. heheh

ikiqzana said...

mmg cantik blog tuya.. pandai en. abg tuya.. hehehe.

sama2 le kita tlg menolong.

yela corak kt pintu dpn keretapi tu sama mcm ikea nyer kain langsir kan.

~ Lady ell ~ said...

akak rasalah,mmg ketapi tu IKEA punyalah..cuba perhatikan betul2..kat tingkap dia ada tulisan IKEA ataupun IKEA sponsor kot..ceria je kalau dpt naik kan..

ok lah blog tuya ni,sesekali tukar mood kan.

T.u.Y.a said...

aJ :
cantik ke?hehehheeh..suka!!!



kak azie :
memula x confident gak la Tuya..bantai je la letak warna terang2 tu..




kak mala :
Tuya rasa kat Jepun kot tren tu..




aL :
salam kembali..cantik ke?ke?ke?ke?..heheehhe..
Plan B kita mcm ne?hehheh




kak zura :
kalau negara kita nye tren mcm tu..best kan kak..





kak zana :
bukan dia yg wat kan kak..Tuya yg wat sendiri..
dia menonggang terbalikkan ade la..
pastu dia perli2 Tuya "wahhhh!!dah pandai baca script2 ni ek"..ampeh..





kak ell :
sbb ade rulisan ikea kan kak kat ketapi tu..cantik sangat..