The Best Followers

03 March 2011

-Boleh lagi nak 50% diskaun bayar saman..cepat la..

As salam all..lama jugak Tuya tinggal belog ni..tapi lom sempat bersawang lalang bagai la..dtg tetiap hari lap habuk cuma x wat n3 je..hehehehe..banyak cite tp x tau nak mula dr mana..lgpun x de org pasan pun Tuya ade ke x..kan?kan?x femes amos pun kita..hehehhe..

nak cite pasal diskaun saman yang di panjangkan sket masanya sampai 10hb Mac ni..x de la alasan lepas ni kata server down ke,terkandas sbb ramai yg dok beratur ke..ade lagi seminggu utk kita settlekan saman masing2..tunaikan tangungjawab anda yer kawan2..kalau x nama kena blacklisted.pastu nak settle saman,kena settle sume dah x dapat 50% discount..so,ape tunggu lg,yg x sempat nak bayar aritu,ni ade lg seminggu..jom ramai2 bayar saman..hehehh..


p/s : saman atas nama Tuya after discount RM458..Eri punya saman lak RM250..total dedua RM708..sesaja je dok bg deorg tujuh ratus lebih kan..boleh buat banje barang dapur 3,4 bulan..amek ko!!!!sendiri buat sendiri tanggung..

6 comments:

CGG said...

biar je ke mahkamah..ti cgg tolong :)

TuYa said...

CGG,Tuya ade jugak saman yg nak pertikaikan..saman tu Tuya x bayar pun..sbb bukan kita yg wat,nak tunggu surat mahkamah le ni..heheh

=sz= said...

ehhh akak sedar tuya takde update blog!
eheehee

saman atas nama pak encik lepas diskaun kena 800+ ... fuhhh best betul klu duit tu wat p holiday ;p

TuYa said...

kak sz,
nape la ade saman ek..habis dah duit bayar saman..heheheh..kena kumpul semula nak wat holiday cuti sekolah..haihhh!!!

ber_u_wang said...

banyak nya saman akak ipar.. kacip tak de saman ke?

TuYa said...

ber_u_wang,
kacip ade jugak..x banyak..seratus lebih je kot..
ehem..ehem..ingat kat kacip lg ke?hik hik hik