The Best Followers

05 August 2011

-Dah hari Jumaat..

dah Jumaat dah hari ni..aishhhh,kejapnya la..dah 5 hari kita berpuasa.tinggal 25 hri lagi insyaallah..mood bulan puasa ni mcm spring..jap ok,jap x ok..jap rajin terlampau,jap pemalas x de tahap..unta padang pasir pun x malas mcm Tuya..hehehh..

plan nak balik kg berbuka puasa sama2 ngan family asik x jadi je..plan bukan main lagi,sampai masa x jadi..huhuhuhu..sedih!!!sejak eri dapat keja baru ni,tunggang langgang sume plan..dia kata kena jaga prestasi kerja untuk masa 3 bulan ni ha..yo la..nyampah!!

weekend ni nak wat ape ek??cari baju raya kah?siapkan tempahan kuih raya kah?ataupun wat bodo saja kah???

selamat berpuasa sume..

3 comments:

Sz said...

ihikss..
akak vote untuk "buat pandai" je la...kekeke

S@Y@NGH@SNI said...

jom kita sama2 wat bodo jer...
hahaha, br 5 hari puasa mmg gitu ler..
esok 5 hari lagi nk raya baru gelabah nak cari itu ini..
saya tunggu elaun dr mr hubby, 25hb nnt baru boleh fikir nk beli apa2.
sekarang ni dok rilek2 jer..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm planing awal2 tu la.. memang tak berapa nak menjadi.. tapi bila planning last minit.. baru nak menjadi kan