The Best Followers

05 October 2011

-Kerinduan

Lamanya Tuya x wat n3..update macam2 cite..bukan x de cite,tapi teramat2 bz sampai x de masa nak mengarang ayat2 best kat sini..
Firstly Tuya nak ucapkan Selamat Hari Raya untuk sume kawan2..Maaf zahir batin dr hujung rambut sampai hujung jari..walaupun syawal dah abis.
Tuya bz bukan nye ape,sebenarnya Tuya ni dalam proses berpindah rumah.Tuya pindah jauh,hehehhehe..Alhamdulillah,skang masa wat n3 ni,Tuya dah pun dok kat Mersing,Johor.Balik kg!!!yeay..hehehehe.
Rezeki Tuya kat sini kot,dapat beli rumah,Eri pun dapat kerja kat Mersing.skang ni Tuya tengah masih dalam proses mengemas lagi..masih bergelumang ngan barang2 yang tah ape2...bukan Tuya je excited nak pindah,anak bujang Tuya pun sangat2 le menggedik..suka la dia sbb dapat pindah kat kg Jhr..
Nanti dah siap sume Tuya upload pic yer..

6 comments:

azieazah said...

Seronoknya dapat beli rumah dan pindah duduk dengan kampung halaman. Tapi nanti kalu nak balik Kelantan, tambah jauh la ya...

Sz said...

tuyaaaa...
rinduuuuuu ngan entry2 tuya!
cepat2 update ya

A.I said...

Dah ke sana kau rupanya tuya...

TuYa said...

kak AA:
a'ah kak..sonok dapat balik kg..beli rumah kos rendah je kak,nak beli rumah bebeso mcm org lain lom ade rezekinya..

tu la,nak balik Kelantan lak la jauh..tp anak dah start dok ngan Tuya tahun depan..lpas ni confirm raya balik Kelantan je la..hikhikhik..

TuYa said...

kak sz :
Tuya pun rindu gak nak merepek merapu dalam blog ni..
lama dah x meraya gossiping kat blog kekawan..

TuYa said...

kak Ai :
dah jauh ke selatan dah kak..kita keep in touch di alam maya yer..ade umur,kita jupe lah lagi nnti..