The Best Followers

08 July 2012

- Tuya ade ni..[macam la ade yg cari kan?]

 i'm coming home..i'm coming home..
tell the world that i'm coming home!!
[siap lagu tema..boleh?]

taip..delete..taip..delete..
kelu lidah,kaku jari nak menaip..
lama sangat dah Tuya x berceloteh kat sini kan..
ade la dekat 3 bulan.

rindu sebenarnya ngan blog hijau x bape nak hijau nih.
masuk2 blog nih,tgk mmg sunyi sepi mcm kena tsunami..
bersawang jangan cakap le,dah le wane hijau,dah sama warna ngan lumut..
hehehehehehe..rindu sama kamu semua tau!!

lately sejak dok kat Mersing ni,bz sket..
bukan x de cite nak share,banyak sangat.tapi x sempat nak mengarang bagai.
banyak update status kat FB je,
kesian blog,x de n3 terbaru..
mulai hari ni,dah berazam nih..nak update n3 selalu kat sini..

skang Tuya dah wat bisness wat kuih muih kek bagai sesikit tau..
masih amatur dan bertatih.
tapi alhamdulillah,sambutan kat sini sangat2 menggalakkan.
lagipun kat sini Tuya ramai kawan2,jadinya senang lah nak wat sale..
Tuya dah x ngajar dah..sambung study yang x habis2 lagi kan.
tak tau la ni boleh bawa ke x..kena kuat semangat.malasnya lebih..

okeh..
stop sini dulu la yer.
esok2 Tuya sambung lagi cerita ceriti.
promise,lepas ni akan ade n3 baru dr Tuya..
daaaaaaa!!!


4 comments:

Maiyah said...

salam..

akak pun berhenti skjp berblog, ni baru mula balik

moga perniagaan tuya maju, senang klau ada rmai kenalan kan

TuYa said...

kak maiyah :
rindu tau nak berblog..rindu dengan kawan2 blogger..

Insyaallah..harap2 pojek baking membaking Tuya tu maju kak..doa2 la yer..

encik atan said...

cis kek satu .
welkam back akak ipar

mak encik | SZ said...

rindu bloggerrrrr!
walaupun ada kat fb tatap tak sama tuya kat blog...hihihi...