The Best Followers

24 September 2012

- Pengharapan yang tak sudah..


eceh!!!tajuk mautttt!!
macam tajuk lagu dah ek..
saja la nak bermadah helah sket,bg ade mood nak menulis n3..

bukan mengharap ape,tapi mengharap kehadiran orang baru dalam hidup kami 3 banak..
jangan wat spekulasi yer..sentap ai nnti..
belum ade lagi..Tuya x ngandung pun lagi..
setelah bertahun2 menanti,masih x menampakkan tanda2 utk ade baby dalam perut nih..

selalu excited kalau lambat period..
berangan bukan main..kot ade baby dalam perut..
selalu bgtau Eri,rasa mcm ngandung..over kan..hehehehe..
selang 2,3 hari elok je kuor bendera Jepon..sadis!!

kesian ngan 2 hero Tuya tu..
menanti dengan penuh kesabaran..
asal ade budak kecik,habis deorg kejakn..
kdg2 hati ni tersentuh jugak,rasa sedih bila mengenangkan..
tertanya2 kat mana la silapnya..
dah g doktor,doktor kata x de masalah antara Eri ngan Tuya ni..
cuma lom rezeki..
sabar lah wahai hati..

sementara nak nunggu baby sendiri kuor,kelek lah anak sedara yer.
pulaknye si kecik ni mmg rapat teramat sangat ngan Eri..
kdg2 kitorg siap kidnap bawa lari balik rumah..
skang ni x pe,dia boleh dah minum air susu biasa..
campur2 ngan BF umi dia..senang sket nak culik..


 see..naik keta nak dok ngan paklong..padahal masa ni umi n ayah dia kat depan..masa ni nak g beraya..naik satu keta..


 manja sangat ngan paklong..ngan abg amaD pun dia rapat walaupun dok jauh..


bila la nak ber4 mcm ni family kami..sonok je kalau nengok pic ni..haihhhhh..

 
dalam hati ni Tuhan je tau..semoga doa kami akan di makbulkan satu hari nnti..usaha tangga kejayaan..dah,stop sini dulu..nak g berusaha nih..hehehehehehehe..


3 comments:

mak encik | SZ said...

awal malam lagi ni nak g berusaha...hihihihi

aZuRa AhMaD said...

tuyaa...kak zura kembali.....hehe

CuTeMiUt78 said...

eemmm insyallah ada rezeki nanti...