The Best Followers

20 February 2009

Birthday Iza


aku nak wish happy birthday utk kawan sesengal aku..(rasanya dia lagi sengal kot)hehehhehe..jangan marah za..
hepi bestday utk Yusniza..semoga ko panjang umur,murah rezeki,cepat dapat encik..semoga bestday yang ke ** ni akan menjadikan ko lebih2 matang dalam membuat keputusan dalam idup..
wish u all the best..

4 comments:

eiza in the house.. said...

cik Yusniza..mcm aku penah dgr nama nie..sengall..aku la tukan hehehe..

wah2 sedapnya kek tu bila nak send kat aku?...

anyway..thanks ko doakan aku n jd kwn baik aku..hope smpai keakhir hayat..i lap u..:)

TuYa : said...

ko la mangkok..sape lagi kawan aku nama Yusniza..
doa aku sentiasa ngan ko..

Atan said...

uh uh.. hepi besday eiza...

eiza in the house.. said...

tumpang menjawap kat sni ekk..terima kaseh atan...iza suka bouqet follower tu..ada link kat blog iza :)