The Best Followers

13 March 2009

1st Tag 2009

ni nak jawab tag si anie Bd..tengah datang mood rajin ni kan,jawab je la.tq anie atas tag perkenalan ni..bijak sungguh kamooo!!!

-Do you think u'r hot?
Yessss..ofkozz la i'm hot..sentiasa wat keadaan hot..ekekekekek!!!

-Upload ur fav pic..




















-Why do u like that pic?
sbb bile aku tgk pic anak aku tu,aku igt laki aku..bile tgk muka laki aku,musti nampak anak aku..muka deorg mmg sepatern se'acu' tol..paling ketara posing kat keta tu la..se'jibik' tol..uwaa!!dah le anak jauh..

-When was the last time u ate pizza?
tahun lepas..bulan Dis x silap aku..

-The last song u listen to..
baru je dengar lagu Viva la Vida-Coldplay

-What r u doing rite now besides this?
tengok konsert Coldplay Live in London -711 star world astro

-What name u prefer besides urs?
ape eh?ape2 je la..ade aku kisah..heheheheh..

-People to tag..
sape eh..pk2 jap..ade ke suka,rajin nak kena tag?oooo..ade2..
1.ieZa
2.cikgu Fly
3.Kak Wanie
4.eiLa'Z
5.LiNa
6.KaK ai lebiu

-Who is no 1?
budak BP,budak gembeng (kuat nanes)..selalu ngadu mcm2 kat aku wlupun dah tau mesti kena maki..hehehhe

-No 3 is having realationship with?
laki dia ngan anak dia yg sangat le cumel tembam semangat waja..

-Say about no 5?
minah ade kedai henpon..kaya oiiii..hehehehhe..kem salam kat tokei eh!

-How about no 4?
baru je usha2 kat blog..yang best tu JOhorean gak..

-and no 2?
cikgu dok kat Kluang..nak dapat anak x lama lagik..

-bagi pesanan kat no 6..
tuttt..tuttt ( bunyik sms )**ai lebiu..

pergghhhhhhhh..finally siap gak le tag ni..kepada yg kena tag tu..sile la jawab dengan penuh ketekunan nye..kalau x nak jawab x pe la..tau le kita ni sape..huhuhuhu..poyo je aku..


6 comments:

DYLA said...

hai tuya, cikgi rupenya.

tadik baca profil awak, eh cita2 kite serupa la nak jadik DJ. hehehe

Anie said...

dah sattle..tq yer tuya..semoga perkenalan nih berpanjangan...

TuYa : said...

DYLA : cikgi yang x baper cikgi le...heheheheh..
dolu2 masa kat skol member selalu suh tuya nyanyik tau..ade je lagu baru mesti suh tuya cari tajuk dia,pastu suh tuya nyanyikan..hehehehhehe..kenangan2..

anie : tq too anie..insyaallah..keep in touch yer..

~ eila'z ~ said...

Tq cekgi bg kita keje sekolah...hhehe

Lina said...

salam...
kne tag lagi ea?
ermmm...
ok2....
lina buat skg..
tokey dia p bercuti..nt dia alik lina smpaikan slm tu..he3...

Lina said...
This comment has been removed by the author.