The Best Followers

14 March 2009

Kenyataannya...


uwaaaaaaaaaaaaaa!!!!!liverpool menang..MU ampeh sebutir je dia dapat..4-1 tu..aduyaiiiiiiiii..pecah otak aku kena kutuk ngan eri n the geng..aku ngan muka cumel ala2 cover malu ni,senyum sumbing je la..adat la tu..ade kalah ade menang..tak tau dalam ati nyumpah2..hehehehehehe..kenyataannya MU KALAH kat tempat sendiri...tp x pe la,positif2...
eri sindir red" devil cut a pieces by kop" sambil gelak2..aku x mo tau sume tuuuuuuuuu!!!!
pas ni turn eri lak nak bergalak tgk ARSENAL main...aku nak layan chat jap..frust nih..ampeh..


5 comments:

Atan said...

waaaaaaaa mu kalah... dia orang kena rasuah ke...?

TuYa : said...

atan,aku rasa kan deorg ni terlebih makan le..berat je semacam nampak..pastu si alex tu ade ke dok simpan player2 best dediam..masa nak abis baru la dok kalut..busan tol!!!

mie said...

xde...
mmg dh confom liverpool hebat...
hahhahaaa...

a.b geldofg said...

kalah memang adat pmainan....hehehe baik je aku

TuYa : said...

mie : ye la sangat labuuu..liverpool je la kuat eh..heheheh

a.b : tu la..nak sedapkan ati aku je tu kan?kan?heheheh