The Best Followers

29 March 2009

One Drop Perfume..


finally,dapat jugak aku minyak wangi ni..dah lama dah nak beli,tapi x tau kat ne..tq pada besi sbb hantarkan perfume ni sampai ke rumah..tq2 banyak..
dulu aku nampak adik ipar aku guna perfume ni,tapi yg utk Men la..aku tnya beli kat ne..dia kata awek dia bg..belek2 blog si besi tu,nampak ade lak member dia jual..
wangi,memang wangi..suka aku..dah le wangi,murah lak tu..walaupun sebotol tu cuma 2.75ml cenonet je,tapi berbaloi la..ade lapan botol utk rm40..setiap botol bau dia lain2..nak beli yang besar2 x mampu kan..tetengah gawat nih.hehehhe..leh le tukar bau tetiap hari..sesuai la ngan aku yg x kayo mana nih..suka aku!!!!



minyak wangi yang selalu aku pakai ade lagi sebenarnya. tetiap ari guna skang yang body shop tu -zestini-.lagi satu tu ralph Lauren -cool- (mahal..tapi wangi gilos)..dah nak abis pun dedua tu..ni dah ade yg one drop tu,leh la tukar2..mari la berwangi2..

9 comments:

S h i n o said...

wangi gak kan??
ermm tapi sy x beli..
hehehheehe

sbb biasa pakai yg spray.

:D

T.u.Y.a said...

wangi..selalu tuya pakai yg spray gak..saja nak cuba jenis ni..kecik je senang bawa g memana..

aZuRa AhMaD said...

kak zura dah pakai minyak wangi one drops perfume tu..amik kotak kaler ijau gak la..sbb minyak wangi dia lembut ja..kalau pakai slalu cepat abis...ptg mesti kena calit balik...

T.u.Y.a said...

kak zura : tuya ni baru nak cuba..berbaloi la 8 botol rm 40 kak kan..agak2 3,4 bulan sekali baru beli yg lain..hari2 leh tukar bau..hehehheh..

aZuRa AhMaD said...

kak zura beli masa raya haji la kalu tak silap..smpai skang ada yg x abis lagi..sbb tukar2 myk wangi...tp yg wangi tu la cepat abis..hehehehe

Atan said...

akak..dah wangi tu boleh la berkebun

T.u.Y.a said...

atan : toya sungguh..

Ena said...

ermmm akak pun ade beli minyak wangi ni... leh pakai 10jenis wangian yg kita nak ihiks...

T.u.Y.a said...

kak ena : tu la,tenyeh je la mana wangi yg kita nak kan?