The Best Followers

05 March 2009

Stress...Down..Gila



hari yang stress..hari yang x best...
bukan salah hari pun...
salah aku kot sbb belum dapat solution mcm ne nak settlekan masalah aku ngan student aku...
bebetul blur,menguji kesabaran,menguji banyak mana air mata aku,menguji sekuat dan selantang mana suara aku.
gile..ari ni bebetul gile,bile aku mcm org gile x ingat dunia menjerit2 bagai nak rak kat kelas sbb 4,5 orang student aku langsung x tau ape...even x paham bahasa Melayu n Omputeh pun,nak cakap cina lagi le deorg x paham..so paham2 je la deorg ni bangsa ape kan...
1st time aku masuk handle kelas ni sbb kena ganti cikgu bersalin..azab sengsaranya bile geram tp x dapat nak lepaskan..menitik air mata,sebak dada sbb tahan marah..sudahnye aku tggalkan kelas tu sebelum bunyi loceng..esok ape pulak agknye..

4 comments:

eiza in the house.. said...

kesiannya ko..ptt le ko sms aku jerk smlm..aku pun tak tau nak tolong cm ne..maybe ko kene buat papan tanda..bila marah ko tulis situ senyap..bila diam ko kata berdangdut..amacam, leh guna tak idea briliant aku nie..hehehe..

TuYa : said...

tah le..penat otak aku dibuatnye..nak x nak kena gak jalankan tugas dah diamanahkan..

masa2 ni la rindu kat sekolah lama kat Seri Kembangan tu..hepi je aku ngajar kat sana dulu..

ai said...

Aku penah gak kene jaga kelas tkt 2 paling ujung. Ramai gak le kaum ni. Sib bek masa tu kami leh pegang rotan. aku mmg libas je!!! siap aku ugut suruh ckp ngan parents suh dtg jumpa aku. sbb biasa dowang ni dpn mak apak buka main baik! kt skolah cam setan! huh..mintak dijauhkan le dari anak2 kita..

TuYa : said...

kak ai : gile memang tahap gaban dah..tak kuasa tol..mmg nak maki2 je..penig tol..