The Best Followers

25 April 2009

Sabtu at CTY Beuty House...

sebenarnya aku plan nak g umah kak cT wat facial esok..
dah janji pun ngan kak cT..x dirancang member sekamcengan zaman sekolah aku hello2 nak jupe,aku ajak dia g umah je la..eri on call kat Holiday Villa .so,aku melahu la sorg kat umah,ok gak minah ni dtg umah..leh lepak2 ngan aku..

dok melepak borak2..rasa mcm busan tahap kambing gurun lak..aku bgtau dia nak wat facial esok..dia lak gedik nak ikut..hello2 kak cT lak,tnya dia free ke x..line clear,dia kata free..so,seranggg la umah kak cT..

sebenarnya x de la jauh sangat nye umah aku ngan umah kak cT ni,tapi bile dah memasing nak tunjuk tererr tau jalan,ade la kat 1/2 jam nak sampai.dr umah kul 4.30,sampai umah kak cT kol 5 lbih.ampeh..ade la sket pic yang sempat disnap..pic ngan 'aiman tote kak ai' x sempat nak amik lak sbb masa abis facial tu dia dah lena zzzzzzzzzz..ngan dak Anis je sempat..tgk je la pic tu..

aku bukan nak bodek ke hapa la kan..tapi mmg aku dapat rasa kan la sebelum muka aku ni difacial,rasa kasar je..ye la dah bape lama lak x g facial..lepas je digodek dek kak cT,fuyyooooo!!!licin tu..nak2 kat batang idung..kawan aku ni lak seumur idup x pernah wat facial lagi,dia wat dia kata rasa muka dia ringan je..tah macam ne ringan pun aku x tau la,dia je yg rasa..bak kata kak cT,"aku x de nak suh korang uPP ke ape eh,korang leh rasa sendiri mcm ne,ok ke x ke,kalau nak puji2 ni x best..kalau nak bg duit lebih tu baru la namanya best"...heheh..lebih kurang macam tu la ayat dia..

lepas wat facial bagai,dah lpas maghrib..nasib bek aku x leh sembahyang..so x de la kalut sangat..kesian kak cT,dia ade janji nak g Birthday Party anak blogger gak,pasal kitorg g wat facial,dia lak lambat..sorry kak..hehehe..yang kelako tu,dalam keta otw balik,masing2 dok cuit idung sendiri je..kelasssssssssss...licin pastu lembap je rasa..selamat tggal segala anasir2 jahat dimuka ku..hahahahah..

sape2 yang rasa nak save budget,tapi hasil memuaskan try2 la wat facial kat kak cT..sangat2 berbaloi dan tak akan seriknye..lagi nak dtg ade la..ade air oren ngan goreng pisang tau..hehehehh..

sebelum balik umah,sempat gak melepak makan..lapo cipan dah memasing.makan kat area umah aku je..aku makan bubur nasi,Mila makan nasi,sup campur ngan telor dadar..burrrpppp!!!alhamdulillah..kenyang..

12 comments:

ai said...

va va va vaaa...

sudah hilang segalan mak bapak anasir kt muka kau ye? bestkan? len kali kau nk gi facial lagi, bgtau la aku skali. Bleh kita buat sesama.ngeh ngeh..(kau ingat, kau je nk cantik sorang? aku pon nk gak :P)

~pandai adik ipar aku godek muka kau kan?????

T.u.Y.a said...

kak ai : ilang dah sume keturunan anasir2 parasit yang x dikehendaki..ok2,next month nak g lagik..hehehheehh..nanti kita together2 yer..

sangat2 pandai n sangat2 friendly..member Tuya td kan dia ingat Tuya dah kenal lama ngan kak ct..hehehe..adik ipar sape kannnnn....

Maswani said...

fuyoo..sokmo g facial ye..
jeles ambo, kt sini org ramai, boring kne tggu lama..

T.u.Y.a said...

kak wani : dah lama dah tggalkan xtvt facial memfacial nih..sbb baru pindah sini kan,x tau kat ne sesuai ngan muka..hehehheh..

Ivy Metaga said...

best nyer....buat facial tu...=)

T.u.Y.a said...

ivy : best..relax muka..kawan Tuya siap tdozzzz lagi tau..

Atan said...

adakah buat facial ni untuk memastikan projet berjalan lancar tampa gangguan..he he ..yang pasti akak ipar aku memang kelas gitu

T.u.Y.a said...

atan : buat facial ni utk memastikan yang orang kena tuduh akan sentiasa melekat pada yang berhak..
hehehhe..ape aku merepek nih..
memang kelas sbb haku mengajar banyak kelasss gitu..kui kui kui

el said...

makin cun lah pas ni ko tuya eh..hehehe

T.u.Y.a said...

el : cun tu x de la..makin gedik ade la aku rasa..muahahahahaha..biarkan kegedikan aku ni membuatkan mata cikgu2 lain yg mulot longkang tu butoooo..hehehehe..jahatnye aku..niat x elok sungguh..

lama dah el aku x wat facial..ade peluang dekat n memuaskan..aku try la..sungguh puas hati..

D.O.U.B.L.E...S said...

kembang buntut aku nie...hehehehehhe

sayanghasni @ yus said...

bagusnyer ada servis facial camnie...
i pegi saloon...
riban2 dah abis tapi tak cun2 lagi...