The Best Followers

27 April 2009

tagged kak ai..settle..

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse

outer :berkarat dah besi yang macam butang tu dah..heheheh..

inner :

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

tak de brand pon purse aku nih..cokia2 je..GIOSSARDI..aku beli kat Jusco Equine Park,Seri Kembangan masa aku dok sana dulu..tahun 2007 aku beli purse ni..harge dia masa tu sebelum offer rm69.90,pas offer rm29.90..aku beli sbb wane wane nye ijau..suka akuu..serasi lak ngan purse ni,belum koyak pun lagi..tahan..


C. Take out whatever its inside your purse

duit elaun eri bg..dah tggal separuh dr amaun asal..aku bab mengabiskan duit no 1..duit syiling x letak dalam purse tu,ade satu beg cenonet lain..

kad alarm keta..kalau x de kad ni x leh start la keta laki aku tu..pada aku satu,pada dia satu..

kad2 aTm..tapi haramm x de duit pun dalam nye..pastu ade touch n go kad,aku je ade nih,sbb eri dia x guna,kalau g keja dia leh claim..kad JUsco,sudah semestinya tepat aku menghabiskan duit..kad kedai rm5..macam2 ade kat kedai tu.. kad ahli utk beli jenama levis..kad pengenalan..


boucer McD..beli burger 1 dapat free satu lagi burger..aku dapat masa jadik pengadil pertandingan mewarna aritu..tp kena beli kat McD Bukit Rahman Putra je..kat Sg Buloh..


ni lak kad klinik aku selalu g..ngan alamat umah aku,umah kg Klntan.Jhr..takut la anything happend kan..senang nak cari waris..


lesen..lesen ni sepatutnya ade dlam purse aku,cari2 rupanya dalam beg lain sbb aritu aku merempit bawa moto member aku g pasar malam..utk pengetahuan kawan2,aku x de lesen keta ye..diulangi x de lesen keta..walaupun aku bawa keta sana sini,(jejauh aku x berani bawa sorg,kena ade backup)..aku tetap x amik lesen keta..x tau la nape susah sangat aku nak amik..aku takut x lulus..sbb aku x expert bawa manual..harap maklum..heheheh..eri selalu kata ngajar bebudak "kedaulatan undang2"..tapi cikgu nye ampeh..lesen keta pun x mo amik..

ok kak ai..dah settle eh..Tuya x de nak komen ape2 la pasal purse kak ai..mana leh lawan purse tokei kedai ngan purse kita..hehehe..dan Tuya x de nak tagged sape2 sbb x nak kena maki nnti..heheheh..deorg sume pemalas nak wat tagged..
sape2 yang tagged aku dolu2 yang aku lom wat,bgtau eh..lupa dah la..maklum la dah beralih angka..heheheh


4 comments:

~~ciklinn~~ said...

best tag ni..sbb leh tgok segala mak nenk kat dlm purse tu kan... hahahaha

T.u.Y.a said...

ciklinn : best ke?kalau best..sile la wat eh..nak gak Tuya tgk isi perut wallet ciklinn..hehehe

ai said...

BAGUS!!! GUD JOB CEKGU!

wahhhhhh...dengki aku kau siap dapat elaun lagi dari laki kau. nape laki aku takde kasi aku elaun ni??? huwaaaaaaaaaaaaaa

Lina said...

cantiknya beg duit kakak...hijau gitu....sesuailah ngan kakak....tp beg tu sama ngan kain raya lina thun ni..hahahahahahahhahaahh:D