The Best Followers

31 August 2009

ShaRinG is LovinG


ini adalah stiky mode..
sila scrool down kebawah utk latest n3..

ni Tuya nak war2 kan..
pasal program wat duit melalui danaraya ni..
modal cuma rm5..keuntungan 100% milik kita..
akan balik modal dan akan untung lagi..
aku joint ni ngan kak rina a.k.a cutemiut78 ..
memula nak joint ni mmg la aku ragu2 sket..tapi dalam hati,x cuba x tau..
bile tengok pulangan yang kak rina dapat,aku pun nak gak le cuba..
mana la tau rezeki kita leh la wat duit tambah2 utk raya nnti..
so,x de paksaan sape2 yang nak joint,sangat2 dialukan..
sape2 yang x nak pun x pe..
yang penting kita mencuba dan berusaha kan..
modal pun x besar..rm5 je..lagi mahal sekotak rokok Dunhill..heheheh
jom la joint..sama2 kita sharing2..klik sini kalau berminat utk joint..


-sharing for saving -

http://www.danaraya.com/?id=TuyaHairi



14 comments:

el said...

thanks tuya for sharing
aku nak gak joint..hehehe
bape eh kak rina tu dh dpt pulangan??

T.u.Y.a said...

el : aritu dalam 3 ari dia leh dapat rm 50 mcm tu la..aku pun try test cuba gak ni..

Ivy Metaga said...

selamat berpuasa cikgu tuya..=)

maiyah said...

salam.. cuba try test tengok hehe.. nanti nak tgk

caluk@cencaluk said...

kena beli barang ke

{lumut} said...

tuya,
nak reply komen kamu neh.
btol ckp kamu tuya.
inilah yg aku rse skrg...
sgt sakit.
sukar utk melupakan..

mungkin aku perlukan mase lagi..
tapi sungguh aku sgt bencikan pengkhianat cinta.
huhu..

semoga Allah lindungi keluarga kamu.

T.u.Y.a said...

ivy : tenkiu wish utk puasa bi wlopun Tuya x dpt sambut pose..hehehh


kak maiyah : salam..cuba try tengok la kak..kalau okey..joint le..hehehh



caluk : x de jual n beli barang..



lumut : memang la..kalau banyak kali terkena tu yang kita sakit hati kan..tu la jadi dendam tu..

caluk@cencaluk said...

hhmm x de beli jual barang, mana dpt untung tu yer

T.u.Y.a said...

caluk : ko g kat website tu..ko tgk sistemnya..aku pun baru la 1st time nak cobaaa..hehehe

joegrimjow said...

smoge mendapat duit banyak

Fly said...

menarik..semoga sama2 memperoleh rezeki yang lebih

fazilzura said...

Daku pun ado org ajak join

anaklaut said...

salam..

cikgu tuya..kata demam..?

moga cepat sembuh..:)

fital said...

salam ziarah- satu tip yang baik nak tambah pendpatan tamabahan pula petrol dah naik dan duit gaji terpaka berhemat.