The Best Followers

30 August 2009

JumPa LaGi MuSuH TraDiSi Ni




sambil2 aku tengok match MU ngan Arsenal ni,sambil la melayan YM,blog..
excited nak tgk MU perform mcm ne lawan ngan Arsenal kali ni..
ye la,musim baru..nak tgk la org baru MU main terror mana..
ramai yg kata MU mesti bungkus la game malam ni..
mesti kena tarah ngan Arsenal..
aku x nak la over excited sangat sbb setakat musim baru ni,MU mmg slow la sket..
lgpun..bak kata adik ipar aku " hero mesti kalah dulu"..x gitu incik aTan..hehehhe..
ni sambil wat n3,sambil tinge dok tahan si eri nye sindir2an..
eri penyokong berani mati Arsenal..jenuh la kitorg sindir menyindir..
adik ngan abah aku atas pagar sbb masing2 penyokong club lain..
harap2 MU leh la kalahkan Arsenal..kalau x menang pun nak wat cane kan..
menang kalah kira nasib le..dah tetentu la bola tu bulat..huhuhuhu..
setakat ni,dua2 team macam bermain terlalu berhati2..x best tol..
x tau la jap2 lagi..tggu!!!

-kalah itu adalah kekuatan -



6 comments:

maiyah said...

salam.. wah minat bola ek!.. sy suka tgk perlawanan dunia

ber_uwang said...

wah wah kan dah kata..hero mesti menang walaupun kena 1 - 0 dulu. apa apa pun tahniah pada hero tua MU Ronney ...

yes aku boleh melangkah masuk kerja dengan bangga nya....hua hua hua

{lumut} said...

haha..
comel tol tgk bola laki bini..
bagus2..cmni lah kite nak...
=)

T.u.Y.a said...

kak maiyah : memang Tuya minat tengok game bola ni..nak2 MU kan..



adik ipar : dah agak dah..menang jugak akhirnya..2-1 tu..eri asik kata menang nasib je..x kira la menang nasib ke hapa..yang penting..menang!!!!

rooney kekasih bola ku..oh!!!!hahahhaha..




lumut : macam tu la kitorg kalau ade match yang best2..sanggup tunggu..kalau kena ngan club masing2 minat,riuh rendah le umah diwatnye..kkdg anak confiuse nak sokong sape..huhuhuhu

mamai said...

aku sebenarnya mengharapkan MU kalah malam tadi..tapi game memang cantik cuma refre ajer nampak tak consistant...

apa-apa pun LIVPOOL menang malam tadi

eiza in the house.. said...

korang berdua mmg ada2 aje..meriah sokmo..he3