The Best Followers

05 August 2009

TeRiMa KaSiH



tghari tadi lepas sekolah aku g Pej Pos Serahan kat sungai Buloh..
ade 2 barang yang kena aku amik..
sebenarnya satu surat berdaftar ni samapi 30hb Julai aritu..tapi aku x de kat umah..
posmen pun tggalkan la notis utk amik kat Pej Pos Serahan..
yang lg satu lak sampai 3hb,sama gak..dapat notis..
so,tghari td balik sekolah aku ajak eri g amik surat n bungkusan tu..
puas la cari Pejabat Pos Serahan cawangan Sungai Buloh tu..
dah le ujan lebat..tapi at last jupe jugak..

excited la aku pun nak tau ape aku dapat..sape yang bg..
rupa2nya hadiah dr KaK eNa
satu lagi dr KaK ZaNa..jom tgk ape aku dapat..

ni dr KaK eNa..dia bg hadiah ni sbb aku vote contest untuk dia..hehehe..dapat jugak hadiah kan..

isinya ialahhhh..jeng jeng..music box..yang kelako tu kan,music box ni asik bunyik2 je.kata budak post opis tu,"dr kami terima x benti2 dia bunyik kak..sampai slow dah bunyiknye"...hehehehehe..dia bunyik sbb penutup music box ni terbuka sket..pas tutup elok dah x bunyik dah..tenkiu kak eNa..muah muah..

tu pulak dr KaK ZaNa..ni la yang surat berdaftar tu..susspen tol..aku ingat surat saman ape la kan..

kak ZaNa bg fridge magnet..cantik..suka ngan strawberi yang wanenya mengancam tu..tenkiu gak kak..mucha2 gracias..


sonok bile dapat hadiah yang x dijangka2..sangat2 dihargai..yea yea..dapat hadiah!!


12 comments:

ber_uwang said...

akak ipar bila la nak bagi adik ipar adiah ni... majuk la

ikiqzana said...

sama2 la dari zana... ingt x smpi senyap je ari tu...

T.u.Y.a said...

beruwang : ala lalalala..nak majuk2 lak aihhh..nnti dapat la hadiah tu..heheh


kak zaNa : sampai kak..tapi Tuya baru amik td..hepi tau..hehehh

~ Lady ell ~ said...

buat baik kan dibalas baik...dh lunyai dh sampul music box tuh..:)

T.u.Y.a said...

kak ell : insyaallah..x rugi berbaik dengan sape2 pun kak kan?..
sampul tu mmg dah lunyai kak..tak tau la bilenya koyak..agknye org post opis tampallkan..heheh

ai said...

wahhhhhhh...sonoknya dpt hadiah!

T.u.Y.a said...

kak ai : nak tggu adiah dr datin a.k.a wakil rakyat lak ni..x sampai2 nye..huhuhu

mamai said...

tuya bila kau nak bagi aku hadiah pulak hehehehe

el said...

tgh marah2..dpt adiah syok..sejuk je ati..kahhhh

T.u.Y.a said...

bro mamai : nnti la Tuya dapat benda2 esotic,Tuya bg bro..heheheh



el : mmg kan..nak2 kalau org tersyg bagi..awwww!!

Ena Qaisya said...

lor sampai koyak sampul tu ek...
mujur mende dalam tu ade lagik..
anyway thanx too vote kak ena ek

coklat panas said...

kalau ada hadiah lebih tuh sudi2 kan lah pos ke cni..hehehe