The Best Followers

11 September 2009

Baik BeNo Ko nGan PakLonG..




ni cite masa balik kg aritu..masa balik Mersing..
Umairah kenit ni memang penakut yang amat2 ngan eri..
asal sebut Pak Long je..kecik2 kepala nyorok..
padahal eri x de la garang pun ngan dia..agaknye sbb jarang jumpa..
tapi balik aritu,mcm magic lak deorg 2 tu..
bukan main baiknye mcam ape..leh nyanyi sama2..
leh kepit sana sini sama2..

memula tu time makan..lepas buka pose..leh bersuap2 bagai..magic2..dok melekat je ngan paklong dia minta suap..


pastu baca buku ngan pakLong..siap pegang pen tu..eri kata ade bakat jadik secretary budak nih..heheheh..

khusyuk ha ikut PakLong baca buku..ade satu part ni kat huruf "U"..eri kata " U = Umbrella..dia lak kata "U" =payung!!!!!berdekah kitorg gelak..


macam paham je kan gaya dia..geram aku ngan budak ni la..

adik aku kata tah2 umairah baik2 ngan Paklong nak suh maklong jangkit dapat adik kot..mana tau tahun depan x dan2 terus ade..amin!!!!!



8 comments:

eiza in the house.. said...

rindu kat celoteh umairah tu..
bila la nak jumpa dia lagi...

wah2..jangkit cepat2..he3

T.u.Y.a said...

mmg banyak celoteh dia za..
geram aku tau..
dia la racun..dia la penawar..

ber_uwang said...

tahun ni banyak la dia dapat duit raya

T.u.Y.a said...

adik ipar :
duit raya dr uncle dia pun mesti dia tuntut..kalau dia x tuntut..maklong yang wakilkan..heheheh..nasib le..

mamai said...

dah sihat tuya....umairah tu bagi kat pakcik ajer la hehehehe

T.u.Y.a said...

bro mamai :
alhamdulillah..semakin sihat dah Tuya..bro..Tuya nak jaga umairah tu pun umi dia x bg..kedekut tau..heheheh

el said...

bijak budaknye
U=payung..hehehehe

maiyah said...

salam.. pak long nyer tu mesra alam ler :D