The Best Followers

30 October 2009

ToDaY iS FriDaY







finally..datang jugak hari Jumaat..
ade ape dengan hari Jumaat???hari last kerja utk this week and month..
minggu ni aku rasa panjang n lambat je masa berlalu..
nak habiskan dr hari Isnin ke hari Jumaat ni sangat2 la sengsara!!!!
esok cuti..yeah..walaupun x de pe2 plan lagi,aku excited nak abiskan sessi sekolah hari ni..
minggu ni minggu memenatkan kepala..
Selamat hari Jumaat..


7 comments:

miEz haNeM said...

mmg miez suke hari jumaat:)
TuYA..SOK GI MANA? shoppInG KA?? hUHu:)

eiza in the house.. said...

aku pun suka hari jumaat sbb hr nie, hari last jumaat utk bulan nie..
nie petanda aku dpt gaji..
huyeah..hehe

mamai said...

bestnya bercuti hari jumaat ini sambil membaca blog kengkawan

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Yahuuuuuuuuuuuuuuuuu
Betul2....Esok cuti ! ! !
ermmmmm,tp AJ tak cuti lorrrr,keje Wedding lak....hmmmmmmm

Dee said...

happy weekend tuya!!

dkama said...

Alhamdulillah ari ni lum kiamat lagi... PEACE...

T.u.Y.a said...

hanem :
Tuya setiap sabtu atau ahad kena g kelas..blajo2 x abis2..tu la dolu2 mak suh blaja sebok nak kawen..huhuhuhuhu..




eiza :
aku tau dah ko..dah tu x paham2 nak payung aku kat sini..meh la banje burger ke mCd ke..kepci ke..kedokut!!!





bro mamai :
ceshhhh!!!dia dah cuti dulu ek..




aJ :
ko cuti dapat duit..masyuuukk je kan..tu yg best tu..




kak Dee :
heppi weekend jugak kak dee..





kama :
betul2..bersyukur la sbb lom kiamat lagi..