The Best Followers

05 November 2009

MaCaM HamPeH!!!



baru je balik dr KFC Sungai Buloh..
tekak tetiba mcm nak makan KFC lak kan..
ajak le eri g..walaupun aku tau dia mmg x suka makan KFC..
dia suka makan kat McD..
nak jugak g KFC..dia pun ikut kan je la..rela dalam paksa..
nasib ler..


masa g tu,org dah ramai kat kuanter..
kitorg pun beratur la dengan skemanya..
alih2 je ade satu mamat ni dtg menonong je g depan kuanter..
order makanan dia..leh pulak minah kat kuanter tu melayan..
yang kami2 beratur mcm nak naik bas ni,dia x nampak ke hapa?
angin gak la aku pun..perut dah kebulur nak makan KFC..hehehehe..
sampai je turn kitorg dia nye suara mcm x nak amik order..
mcm nak x nak je kan..x de la nak selamat malam ke ape ke..
ngan muka masam dia tanya "makan ke bungkus?..spicy ke original?"..
selalunya kan budak2 KFC ni akan tnya "nak tambah ape2 lagi ke?"..
ni dia x..terus dia bgtau jumlah nye bape..
bongok sangatnye la kan..

x pe la..nak makan KFC nye pasal..
eri dah sound2 aku..kata bek g McD..
dah order pun..makan je la..banyak songeh lak eri pun..
kitorg order pepsi ngan milo ais..
dinner plate ngan chezzy wedges tu..


makan punya makan sambil menghayati alunan pekikan budak pompuan yang dok lari sana sini,tapi mak abahnye sedap mencekik..aku pun nak le minum air..


aku tanya eri.."tadi kita order teh tarik ke milo ais ek b?"..milo ais...eri kata..yang aku dok heran ni..nape berbuih bagai milo ais nih..


aku try sedut la sket..makk aiiii...punya la tawar,x rasa milo,cair lak tu..ais ngan buih je banyak..ishhhh..potong selera betul..


x puas hati betul la ngan service deorg nih..ni 1st time aku makan kat KFC Sungai Buloh ni..selalu makan kat KFC TTDI @ Tesco Damansara tu..ade ke sesapa pernah terkena mcm aku ni ek???rosak mood malam JumaaTku..hahahahahahahahahaha!!!!!!poyo..




9 comments:

ber_uwang said...

sabo la akak ipar..lain kali panggil pengurus dia suruh dia rasa air milo tu rasa apa... kita pengguna mesti selalu betul

caluk@cencaluk said...

he he gi mkn rojak lagi best

eiza in the house.. said...

to caluk..semlm aku makan mee rojak caluk..jgn jelous eh..hehe


tuya..sabo je la..pesal ko tak jumpa dak tu balik..tak pun g jumpa pengurus dia..cmne buat air tak ada rase ape2..iskh2 aku lak yg emo nie..

lina said...

salam kak mas...heheehheheh
kak mas...samalh kte..mlm tadi mamam KEPCI...adik lina bli ngan pakwe dia....selera sama r....huhuhhu
kembang cikit

fazilzura said...

mmg ada jgk kes gitu .. mmg harus di sound jek... kalau x , diorg xkan tau .. xp un report kat supervisor diorg tu .. baru diog tau .. kite dtg tu bkn makan pree.. bayo tau

dkama said...

k ari nih tri gi mcD kat sebelah shell tu... mana tau naik pulak mood malam sabtu... hahaha PEACE...

Fiza Nordin said...

terbalik lak...laki aku suker makan kepci tp aku lebih suker makan mcdonald.anak2 lak suker mkn pizza.tp mmg selalu kene ikut selere laki aku tu sbb i ni isteri tali temali...beralah... (statement nak kasi ko meluat)kakakakaaa

T.u.Y.a said...

adik ipar :
ikut hati mmg la nak je complain mcm2 kan..tapi incik eri kata x yah le..dia pun malas nak amik port..





caluk :
aku pun dok terliur rojak nih..haiiihhh!!!





eiza :
kalau ikut hati aku mau je nak sound2..dah dengan eri..kena patuh katanya..huhuhuhu..




lina :
mmg la..makin kembang le kita nampak nye..hehehhhe..




kak zura :
memang patut disound bagai..tapi eri tak mo lak..patuh le TUya mengikut arahan..





kama :
wajibulghunnah..hahahhaahah..






kak Fiza :
isteri tali metali ye kak..asik kat McD je tau kalau eri tu..mementang le McD sekangkang beruk je ngan umah Tuya..

coklat panas said...

tp yg ayt last tuh lain macam je bunyi kak..hahaha