The Best Followers

04 November 2009

Bz..Bz..Bz..




salam 1 Malaysia..katenya..hehehhe
minggu ni sangat2 la buat2 bz..tp mmg bz..penat!!!!!
kat skolah Tuya sibuk melatih anak2 rebina bersukan..
lompat tinggi la,lompat jauh la..tah ape lompat sume ade..
x de la melatih mana pun..terjerit2 je buleh la..
hari Jumaat ni ade hari sukan..
yang penting Tuya adelah pasukan rumah MAJU..yer..rumah Maju adelah rumah hijau..best!!!

kat rumah pulak sibuk menanda kertas2 peksa bebudak..
sbb sekolah aku mggu lepas adelah minggu exam..
naik juling bijik mata menanda kertas peksa..
sampai x de idea nak hapdet ape dah kat blog nih..
tapi nak jugak hapdet..hentam saja la..


sangat rindu dengan budak dua orang ini...
x sabo nak cuti sekolah nak jupe budak pompuan comel sepet ngan budak lelaki itam nih..heheheh
cepat le 21hb..nak cuti sampai tahun depan..syorgaaa!!!



11 comments:

mamai said...

wah best la dapat bercuti panjang..balik kampung ker tuya or bawa budak dua orang tu balik KL

KUNTONG said...

selamat bercuti Tuya. Balik Mersing jgn lupa ke BP.(call first)

A.K.U.D.O said...

itam itu menawan...sepet tu cun mcm sy..

caluk@cencaluk said...

hu hu nak cuti panjang gak

ikiqzana said...

sikit lagi tuya.. pastu dh cuti pjg. boleh g bercuti dn jmpe anak.

zana pun syokkk ank cuti sekolah.

Dee said...

lps ni leh cuti pjgkan..sabar je skrg ni ye..

ber_uwang said...

dah tak lama dah nak cuti

dkama said...

huh cuti sekolah maka bermulalah hidup aku yang bz sbb orang ramai akan datang genting... tapi bagi aku secara peribadi bz langsung tak sama ngan bz body hahaha... PEACE...

maiyah said...

cuti marii.. cuti marii, sronok ler ckgu :)

T.u.Y.a said...

bro mamai :
Tuya balik kg..memula balik Kelantan amik hero..pastu bawa dia balik Jhr lak jupe heroin..jauh perjalanan..heheheheh..




Pk :
memang ade plan nak balik BP..forsure kali ni Tuya inform awal..leh la ngeteh ke ape kan..




a.k.u.d.o :
kak..memang sepet tu cun..heheheeheh..





caluk :
cuti panjang ni aku nak niaga kuih keria depan umah mak..hehehehehe..





kak zana :
makin nak sikit harinya makin malas lak nak g skol..aura cuti dah sampai..





kak Dee :
sabo x jugak la..dok kira hari je ni..





adik ipar :
nak makan nasi minyak kamu la cuti nih..buleh ke?





kama :
kalau panjang umur jupe la kita nnti ye di puncak sana..huhuhuhuhu..




kak maiyah :
mau nye x sonok..cuti panjang gaji jalan..fuhhh!!!tapi ade rotate kena g sekolah gak..jaga opis..

lina said...

nak ikut cuti juga!!!!!mama(tetiba lak pggil kak mas mama)hahahahahahhaha
dulik!nak ikut cuti gak~~penat r kje