The Best Followers

17 December 2009

SeLaMaT TaHun BaRu




salam sume..
dalam excited kita nak tunggu game Malaysia vs Vietnam petang nanti,
jangan lak di lupa malam ni jugak la malam tahun baru Hijrah 1431..
harap2 ada peluang kemenangan utk Malaysia menang..

semoga kedatangan tahun baru Hijrah ni,hidup kita semua akan lebih baik,aman damai di bawah lindunganNya..sama sama la kita berdoa supaya negara kita bebas dari segala bencana musibah..


doa akhir tahun


doa awal tahun


4 comments:

KUNTONG said...

Selamat Tahun Baru Hijrah TuYa, semoga anda bahagia disamping suami tercinta, dan rumahtangga you kekal hingga ke penghujung nyawa.

el said...

slmt thn baru
daku doakan yg terbaik tu korg sekeluarga ok...oraittt

mamai said...

salam maal hijrah buat tuya juga semoga hijrah bawa kebahagian...

hijrah minda

T.u.Y.a said...

PK :
salam Maal Hijrah juga untuk PK..
terima kasih atas doanya..



el :
aku pun doakan family ko sentiasa ceria2 selalu..



bro mamai :
semoga segala penghijraan ini adalah yang terbaik..