The Best Followers

08 February 2010

ang Pow..

semalam,Tuya ikut Eri g Annual Lunch tempat keja dia..Kat Tropicana Golf and Country Resort..sampai pun dalam kul 1 gitu..majlis mula kul 12.00..masuk2 dewan sume dah ade..huhuhuhu..Eri kata org penting memang kena dtg lambat!!!hahahhah..suka ati dia je la kan..

x de pe sangat yang best makanan disediakan..sup sarang burung tu je tip top best..yg lain bebiasa je..lgpun jenis bukan bufet..kalau bufet tu best sket,leh pilih ape yg nak n x nak..x pe la..asalkan dapat makan ek!!!!udang masak sambal,ikan ape tah tu terkangkang,sup sarang burung,ade lagi ape tah..dessert2 Tuya x snap pic..

yang bestnya..dapat angpow..hehehehe..pastu ade cabutan no bertuah,no Eri naik lak..dapat cash rm100..ade yang dapat hamper,rice cooker..etc..berbaloi2 gak le datang walaupun makanan mcm x best n x puas makan..hehehehe..

dapat angpow,kena la share sket ngan adik2 dia kan..balik dr lunch tu kitorg g KFC Sungai Buloh,tapaw 3 set Dinner Plate utk adik2 iparku..sebelum balik rumah,melepak la dulu makan KFC kat rumah deorg..

bak kata omputeh..sharing is loving..muah muah..heheheh



14 comments:

azieazah said...

Best nyer dia.. orang kata “tumpang tuah laki..” hhehehe...

dapat makan, dapat angpow. Ya bila dah kongsi, tu yang rasa angpow tu macam ler banyakkk... tapi kalu ikutkan beli handbag lum tentu lepas.. hehehehe... syukurrrr...

Dee said...

bestnya dpt mkn n dpt angpow..

mamai said...

kfc ajer beli la pizza sekali...paling tak suka pie diner..

A.I said...

dapnye makan chinese style! va va va..dia dh dpt angpow. bila la laki aku nk dpt ni. eh, dapat ke? ekekekeke

ejaa said...

waaa...dapat ang pow!!
mst byk.

dapat rm100 lak tu.
huhu soping sakan le akak.hehe

Snowwhite Zone said...

dpt ang pow.. jgn kn pow lepas tu dah... hensem btl mulut ikan tu kan? tnganga aje dia..

maiyah said...

tang ang pow tu yg best hehe

Maswani said...

wah bestnya dpt angpow tu..makan free lagik..

fazilzura said...

WAHHH besh kan kalau dpt ang pow.. daku pun hari ni dpt.. yehuu

ijad said...

seronoknya dapat angpao

dkama said...

angpau satu kedamaian...PEACE...

T.u.Y.a said...

kak azie :
memang tumpang rezeki suami je la ni..heheheh..

kalau nak minta beli henbag mmg x cukup tu..nanti ade lak suara2 yang kata Tuya queen control..haahahahaha..





kak Dee :
patut la beria boss dia suh dia dtg..sbb laki Tuya ni mmg x suka nak attnd dinner ke lunch ke..
kira g kali ni leh la wat dia senyum2..






bro mamai :
pizza next time lak..deorg tu suka je..tau dah kalau kitorg dtg umah deorg mesti bawa makanan..

T.u.Y.a said...

kak ai :
yang x bestnya deorg makan semenu..pastu hantar lagi semenu..dok makan lauk je..last sekali baru dapat nasik..






eeja :
x de shopping mana pun..bukan duit kita..hehehhe..dok usha2 dr jauh je la..kot le dapat seratus ke..bodek x abis2 nih..






snow :
memang seksa Tuya nengok mulot ikan tu..yang penting free!!!

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
tu le..tang tu yang dok galak tungu tu..





kak wanie :
setahun sekali dapat angpow..






kak zura :
mesti dia dah bangan nak beli ape dapat angpow tu ek..hehehhe..tau dah!!!





ijad :
salam kenal..ijas x nak bg Tuya angpow ke..ngeh ngeh..




kama :
sume la damai..sape dok dmnsara damai lagi le damai..hehehhe..peace!!