The Best Followers

22 February 2010

Panas

salam sume..lama dah Tuya x bersihkan sawang,g melepak kat blog2 korg sume..kat kg berukband Tuya tu slow very the siput..musim panas kan skang??memang x leh tdo kalau x on kipas,aircond..kat kg Tuya,sampai air empangan nya nak kering dah..kalau x hujan2 gak tu,maunye kering..x de air le..nak2 kat kg Tuya tu dekat ngan laut..kering,bahang,garing betul..huhuhuhu..
nak update pasal kazen Tuya kawin weekend baru ni,tapi disebabkan Tuya ni jadik pengepit nya,x de la pic2 yg Tuya amik..Tuya tggu pic dr kazen la baru leh update..dalam panas2 mengepit berarak pengantin..sangatle azab kepanasannya..tu baru panas donia..panas neraka tah mcm mana kan..hehehehehe..insap2..
hari ni Isnin,sume org dah naik keja..eri lak baru nak cuti,sbb standby seminggu ganti kawan2 dia cuti CNY..selamat bekerja utk sume..have a nice day!!!


5 comments:

azieazah said...

Memang panas sekarang ni. Kena banyak minum air suam..

Selamat bercuti-cutian buat ERI...

ber_uwang said...

mersing air kena catu ke

maiyah said...

aduss.. skang mmg panas.. asyik minum air je ni..

slmt bekeje

T.u.Y.a said...

kak azie :
panas luar dalam kak.heheheh..best je dia cuti org lain keja ek..




aTan :
belum sampai kena catu..boleh lagi le..tapi air empangannya dah kurang..





kak maiyah :
panas..memanaskan..

caluk@cencaluk said...

kerja2 hu hu