The Best Followers

23 March 2010

Tuya ade lagi ni..

Lamanya Tuya x jenguk blog sendiri n blog kawan2..x berkesempatan sbb banyak sangat hal nak di setelkan..cuti sekolah lak dah mmg kat kg,al maklum je la kalau kat kg,x de nya nak ngadap tenet sangat..lagi le line lembap..

alhamdulillah,pojek Tuya nak bersanding dah pun selamat berjalan lancar..nnti Tuya update pic2 nye ek..x de la ramai sangat jemputan,tapi happening n meriah..

skang back to normal..kerja..kerja..kerja..selamat bekerja kawan2..

14 comments:

azieazah said...

Selamat Pengantin Baru yer TUYA.. ops! pengantin lama..heheheh..

mamai said...

lama hilang tuya.....ingat dah lupa addres blog hehehehe

fazilzura said...

eh bile tuya sanding...??

TAHNIAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH... semoga menjadi isteri yg solehah key ...

D.O.U.B.L.E...S said...

cepat la update tak sabo nak tengok nie

Mama Hanim said...

alahai..lama giler tuya gi honeymoon.. rindu la..hehe..

bru edit link.. sila update jika sudi ye tuya.. tq..

A.I said...

wahhhhhhhhhhh..dah selamat bersanding panten BARU ni (^_^)
sure sronok kan? aura pengantin tu dtg, mau lepas ni carik pakej hanimun plak..

maiyah said...

wah x sbr nk tgk pic tu

dkama said...

selamat pengantin baru tuya... sib baik ingat lagi URL... hehehe PEACE...

ber_u_wang said...

akak ipar tak jemput kita erk>> majuk la

T.u.Y.a said...

kak azie :
Tuya kan x penah bersanding..masa bersanding tu kan memang rasa jakun tahap cipan..sonok x hingat2..hahahhaa..




bro mamai :
ngat lagi add blog cuma x de masa n terover rasa mcm pengantin baru..kih kih..




kak zura :
menyampaikan hajat yang x sampai2 dr dulu..dah ade peluang tu ape lagi..nasib bek la dua2 family bagi kerjasama yg tip top..mmg rasa mcm pengantin baru..hehehhe..

T.u.Y.a said...

kak cT :
tggu ek..Tuya update nnti..x nyabo gak Tuya nak tunjuk pic pengantin lama yg perasan baru nih..hehehh




kak wani :
ade gak org rindu Tuya ek..ngeh ngeh..okie,Tuya link2..





kak ai :
memang aura pengantin tu melebih2 dr org yang jadi pengantin baru..over tau Tuya..suka dapat bersanding..

honeymoon lom pk lagi..sebab dah pokai..hahahhaha!!!

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
nnti Tuya update pic..pegantin lama yg perasan cumel..hehehh..




kama :
Peace!!!!selamat pengantin baru jugak..heheheh





aTan :
bukan x nak jemput..tp wat kenduri utk family sedara mara je..almaklum le,pengantin dh basi..

ber_u_wang said...

mana ada basi.. masih hot apa..malam pertama kat air papan ke?

ieNn ZaZa said...

cepat2 skit update gmbor tu..lame dh ni xtgk gmbor org kawen..heeee