The Best Followers

28 May 2010

Alahai..

Hari ni cuti..esok cuti..lusa pun cuti..
Tapi Tuya x kemana2 pun..dok umah x de xtvt..mesti bosan kan..
Last minit Eri dapat tau dia kena standby minggu ni..punya la boring n frust Tuya..
Tuya nak balik kg (mersing) sorg,dia x bg..dia kata dia pun nak balik sama,tapi bukan mggu ni..
Ape la Tuya nak wat 2,3 hari cuti ni kan..
stresss betul..


6 comments:

dkama said...

time2 camni la kalau nak selak2 buku resepi ke belajar menjahit ker atau bercucuk tanam... PEACE...

TuYa said...

kama :
pandai je kan ko..x tau ke Tuya tengah buhsan alcipan nih..huhuhu

J@J@ / Bini The Rock said...

seronoknya cuti panjang2 nih. Tapi saya ari ni keje..esok keje..lusa baru cuti..hari minggu!

tgh jeles ngan hubby..now dia sdg berehat2 tgk TV kat rmh. Plk tu tgh mendung2 nak hujan lak coce nyer..cittt!

azieazah said...

Test resepi-resepi baru...

TuYa said...

kak JaJa :
akk kena keja ke?x pe la,nnti bile dapat cuti mesti cuti secuti cutinya..heheheh..jangan jeles2..



kak azie :
resepi ape ek..lom pk lagi..hari ni Tuya banyak zzzzzzzzz..huhuhu

nyOng.is.me said...

bek suh diorg basuh baju saya dh smiggu tdk kebasuhan ni...=) malas sgguh org bujang ni. mama,cpatkan kawenkan anakmu ini...