The Best Followers

21 May 2010

Tuya Hanya Manusia Biasa




Tuya sedih..terlalu sedih sampai x leh nak pk..
dugaan n ujian Tuhan utk Tuya kot..
perbincangan antara Tuya ngan Eri yang x de kesudahan..tergantung..
senyap..sepi..kosong..
dedua senyap,dedua termenung n wat halaun sendiri dalam rumah yang sepi nih.
masing2 cari jawapan n alasan yang logik utk kami..
buntu..
and the end,Tuya sendiri kat sini,ngadap blog meluahkan isi hati,dia depan tv,mengelamun kosong x tau apa nak jadi..




andainya ni la takdirnya,Tuya redha..semacam apa pun keputusan dan penyelasaiannya nanti,Tuya terima dengan hati terbuka..
doakan segala perjalanan antara kami sentiasa ok2 je..
Tuya x nak mulakan hari esok Tuya dengan keadaan yang macam ayam berak kapur..harap2 esok lebih baik dr hari ni..Amin!!!






10 comments:

A.I said...

Nape ni... :(

sabar le tuya. apa2 pon yg jadi kt dlm idop kita ni musti ada bersebab. kene byk2 doa, mintak pada Allah sumenya berjalan ngan baek k...

sz | m.a.s.s said...

hidup berumahtangga gitulah tuya..ada pasang surutnya...

azieazah said...

Rasanya ini bukan melibatkan rumahtangga ni..

ini mesti soal lain.

Nak tukar keta baru yerrrrr?

TuYa said...

kak ai :
Tuya cuba gak sabo ek..kalau x leh sabo mcm ne tah..pagi ni masing2 masih silent mode..hehehheh..tah le kak..



sz | m.a.s.s :
lama sangat asik surut je kak..ni biar la pasang bg fair n square kan..



kak azie :
x melibatkan hal yang serius la ni..cuma bile dah ditokok tambah,jadi mcm gunung berapi le..huhuhuhu

ibu_umairah said...

sabar bebanyak..............minta petunjuk pada ALLAH!!!sabar ye kak

mEMYselfandi said...

insyaAllah nnt selesai...=) kami doakna..

**hudalulu** said...

sabar yer.....kuatkan semangat...
ALLAH takkan uji hambaNya kalau hambaNya tak mampu untuk hadapi =)

maiyah said...

nape ni.. bwk bertenang, apapun masalah ada jln selesai, sabar ye..

caluk@cencaluk said...

kau ok ke ? ade apa2 leh aku merapukan tak he he

TuYa said...

ibu umairah :
thanks atas nasihat n sokongan..



mEMYselfandi :
alhamdulillah..dah selesai..thanks atas doanya



hudalulu :
yup...cabaran ni la yang mendewasakan kita..


kak maiyah :
tah le..tetiba lak dia ajak bergaduh sakan..huhuhu




caluk :
x sempat ko nak merapukan..aku dah ok dah..hehehhe