The Best Followers

23 June 2010

-Ayah lenguh..

sambil2 tengok bola td,Tuya delete mesej2,pic2 dalam henpon buruk Tuya tu..tgh dok mark pic yang x nak,nampak lak 2 kping pic nih..pic anak n ayah yang dah kekurangan xtvt..

Tuya rasa masa ni,Tuya tengah kemas 2 baju kat almari..dua banak nih kebosanan,sambil teman Tuya ngemas,deorg lepak golek2 atas katil..gossip tah ape2..

toleh2 je si anak dah ade atas ayah dia..apakah????Tuya amik henpon terus snap je la..



1st pic ni dia x pasan lg..yang ayah pun layankan je la..

snap kali kedua dia dah pasan..dia kata kat ayah,"abis la kita yah,mama letak kat facebook nnti"..hehehhee..Tuya tnya nape baring atas ayah mcm tu,dia kata "ayah lenguh badan,nak pijak blakang ayah,kesian ayah sakit,amat baring la..sama jugak rasa dia"..

macam2 akal anak bujang Tuya sorg nih..dr start cuti aritu dah merengek2 nak suh Tuya wat facebook utk dia..dia kata sume org ada facebook,dia pun nak ade..Tuya kata x de ic x leh wat facebook..tgu sunat dulu baru leh wat..Insyaallah,kalau x de ape2,cuti sekolah ujung tahun ni Tuya ngan Eri nak sunatkan dia..lgpun tahun depan dia dah 10 tahun..dah boleh sangat kalau bersunat pun..biar berakal sket..bukan menggatal..hik hik..

4 comments:

sz | m.s.s said...

hehehe..dah nak sama panjang (tinggi) ayahnya...dah besar anak bujang tuya ni... :)

kuntumz said...

tuya, besnya anak dah beso....umur muda lagi tpi dh der anak bujang...
saya nii baru terkedek2 anak kecik lagi tpi umo dah byk...

hehheheh

maiyah said...

time tu le nk bergolek-golek nnti dah besar dah x bleh lg nk golek nnti lenyek si ayah ngeeee

el said...

hahahah budak2 skrg dh pandai berfesbuk hehehe..
a'ah dh sm pjgn ngan ayah dia huhu