The Best Followers

11 June 2010

-Demam


demam bola..demam x tdo la lepas ni..hari start dah Piala Dunia FIFA..berjaga la sape2 yang fanatik bola tu..hehehheh..siap le tido isteri2 terganggu ngan jeritan excited laki masing2..kalau laki nya minat bola la..kalau x,selamat..aman damai..

Tuya lak,mcm selalu la..dah lali ngan sume tu..kdg2 tdo sorg,sbb Eri dok melekat depan tv ngadap bola..kalau ade game best,Tuya joint sekali,kalau x de yang menarik hati,Tuya zzzzz dulu la..stok makanan lak mesti lebihnya bulan nih..bile dah berjaga mesti nak ngunyah,minum bagai..

Piala Dunia tahun ni Tuya sokong England ngan Brazil..Eri sokong Sepanyol..kita tgk la sape yang juara..Eri asyik ejek2 Tuya jer..dia kata Tuya layak sokong Korea Utara sbb Tuya kan ramai sedara mara kat situ..hehhehhehe..jgn perasan,dia sindir Tuya sbb Tuya sepet!!!

malam ni sepak mula antara Afrika Selatan lawan Mexico..kita tgk mcm ne aksi pembukaan..ptg ni Tuya sefamily akan balik kg Mersing,Insyaallah..dah budget masa,kalau bertolak pkul 4ptg,sampai Mersing pkul 9malam..sempat la rehat2 sebelum tgk bola kul 11..doakan Tuya selamat sampai kg yer..

6 comments:

mEMYselfandi said...

JOM JOIN CONTEST KAT MY BLOG ((=

maiyah said...

bola.. bola.. kita layannnnnn..

sz | m.a.s.s said...

selamat bercuti blk kampungggg hohoho blk kampunggg!

ber_u_wang said...

beli keropok yek

el said...

ko dh dgr lagu tema bola ni..shakira dok nyanyi...x best lgsg..
aku x tgk la bola..tgu final jek..kahhhhhh

azieazah said...

Sori, Kak Azie memang kureng ler bola nih...

tapi setuju, my 2 anak dara(s) pun cakap lagu tema bu Sakira tu tak sedap...