The Best Followers

27 June 2010

-Frustnya




belum pun habis game England vs German,Tuya dah wat n3 nih..sangat letih tengok game nih..sakit perut Tuya terjerit2,over excited,marah,geram..sume ade..



Kekasih Sherk Roney ku mesti pic 1st..hehehhe

memula German score,pastu,German sumbat lagi gol..huhhh!!!sungguh upset sebab Tuya sokong England..pastu tak bape minit England score lak..dah leh sengih sket la..selang bape minit lak england score lagi tapi pengadil batalkan sbb katanya x masuk pada garisan..padahal camera kat tiang gol tu shoot dah terang2 masuk..gol tu dibatalkan..uwaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!sangat menyampah..pengadil tu rabun ok!!

masa ni la gol dibatalkan..


Frank Lampard yang x puas hati..dia nye gol dibatalkan..

lepas halftime ni td,German wat 2 lagi score..4 - 1 dah..apoooo!!!!!!!!!x de la harapan England nak g suku akhir..letih betul kalau tengok game penuh perasaan kan..dah le,nak iron baju..keciwa teacher!!!

adat pertandingan ada menang ada kalah..(ayat nak sedapkan hati sendiri)..Eri dah senyum sumbing dah tengok Tuya..Tuya wat isyarat 'Talk to hand"..i'm silent mode now..kih kih kih..

tak pe,selain sokong England,Tuya sokong Brazil gak..tgk,Brazil leh g final x nnti..jangan dedua bungkus sudah le..

9 comments:

mamai said...

england lom cuku bagus lagi tuya....permainan german to good la semalam

cheqna said...

cheqna pun frust..bila german sumbat gol kedua cheqna pun terus gol gak..apalagi masuk tido la huhuhuhuhu

J@J@ / Bini The Rock said...

huhuhu...penyokong Englang rupanya! Nasib baik saya sokong German... xD

Tp sejak Becham tu besara..hancus terus englang nih.

**German kelek bola mmg pantas. Bedesupp je dah sampai kat galang gol pihak lawan..itu tektik dia mungkin! jgn berlengah....

saya juga sokong Brazil..hhmm, tgk la nnt.

J@J@ / Bini The Rock said...

(hapesal taip ENGLAND jadi ENGLANG je nih??)

dah mcm burung Helang je bunyiknya

TuYa said...

bro mamai :
memang slow deorg main..banyak careless..keciwa!!


cheqna :
zzzzzzzzzz lagi best ek..



kak JaJa :
Englang yang bengong..hik hik hik..x dinafikan German main laju abis..sekejap je dah depan pintu gol..

kita tengok Italy nnti mcm ne ek kak..

Mama Hanim said...

huhu.. tumpang sedih tuya.. sob sob..
kuciwa..

seb baik hari ni class ptg..ngatukk wehhh..

TuYa said...

kak wani :
Tuya malam td abis game terus zzzzzzzz..frust!!
Eri ajak teman dia nengok Argentina Mexico pun Tuya x teman..

sz | m.s.s said...

hihihihi..patutlah mr hasben n kazen dok terjerit2 tgh pagi..kuikui

khadira said...

salam..blog walking..found ur blog through nuffnang..i am rooney, england and man utd die hard fan tu..kind of funny when i read it, bcoz almost similar to me..btw, we had d same name too but mine had one extra letter