The Best Followers

10 June 2010

Game Time

malam tadi busan2 kat rumah,Tuya ajak Eri bawa anak g The Store Sungai Buloh tu..x de la jauh mana ngan rumah..nak jalan2 cuci mata..dah lemau dah otak asik dok rumah je x kuor2..Eri memula macam malas sebab hujan kan..dia kata leceh la,esok2 la..Tuya ngan anak pun wat muka paling kesian yg x de tahap,akhirnya...heheheh..ape yang penting..KERJASAMA!!!hahahhaaha..terkena jugak la ayah..

memula kitorg tengok2 baju..ade lak offer ANNAKKU..laju je la Tuya nuju ke situ..bab ngabiskan duit,bg je la kat saya yer..saya suka..hehehe



try je la nak..ayah bayar..keh keh..


tengok..anak Tuya dah menurun pangai mama nye yang pandai mandrem ayah supaya kuorkan duit..hehehheh

pastu time utk main game lak..amik la anak,ko main le nak main game hapa dalam tu..ayah dia tukar rm10 = 20 token..memula nak tukar rm5 je..pastu Tuya rasa dia pun mcm ketagih nak main game2 tu..

memula dia guide anak..teman anak main


pastu dia lak naik syiok main..nasib bek dalam tempat game tu kosong,x penuh la..siap jerit2 lagi 2 banak ni..Tuya,pengsan!!!


like father like son..sama je caranya 2 banak nih..

hasilnya..tinge Tuya ni dah x dengar dah anak Tuya asik kata.."mama,amat puas la..jom le jalan"..heheh..cerdik x mama???



11 comments:

el said...

anak tuya ni mmg x dok skali ngan tuya eh
dok ngan toknye di kpg..?
heheh sesekali bw anak kuo jln2 nak2 lg cuti sekolah ni sure meriah
mak bapak pun tumpang sekali hehehehe

TuYa said...

a'ah el..
hero sorg ni x dok sekali ngan Tuya.
dia dok ngan atok dia kat kg..tu jarang2 n3 dalam blog ni yg ade dia..

sesekali kuor sama2..ayah nye cool je,mama yang hover..huhuhu

fazilzura said...

heheheh mmg now days .. wajib kiteorg pun g tmpt game.. akil dok heret ..
dia nak main bola yg baling2 masuk jaring tu

Mama Hanim said...

hehe..btul tu like father like son..
bp umur anak tu?
mesti best kuar berkepitan dgn mak ayah dia cmtu kan.. mak dia pn tmpg skali la..hehe..

TuYa said...

kak zura :
anak Tuya ni mmg manja je..kalau kat kg atok dia lagi manjakan dia melampau tau...geram..



kak wani :
anak Tuya umur 9 tahun kak..darjah 3.makin besar,makin teserlah baka ke'bapa'kan dia tuh..hehehe..

caluk@cencaluk said...

belilah psp kasi kat anak kau he he

YanDarwisy said...

dah besar anak2 tuh...tak teringin ke nak menambah? mcm Yan, ader KPI sendiri...menambah bilangan keluarga.

J@J@ / Bini The Rock said...

mst seronok si amad tu bila berkepit dgn mak ayah dia..
heheheh....

nmpk betol dia menurun ayah dia 100% erk! hhmmmm...

eh, tak blk Mersing ke Tuya cuti sklh ni?

ber_u_wang said...

dah besar leh wat kawan main game

sz | m.a.s.s said...

syok gak layan anak dah beso ni ye...amad mmg sgt2 copycat rupa ayahnya kan...

TuYa said...

caluk :
ade gak perancangan..tapi nak kena letak banyak syarat kat dia la..biar dia usaha baru leh dapat..



Yan :
bukan x nak,x de rezeki lagi..nnti ade rezeki berderet2 la nih..nak lg 3..hehehe..



kak JaJa :
memang pakai mesin photostate la 2 banak nih kak..

Tuya balik Mersing petang ni..




aTan :
boleh wat main game..boleh wat gaduh..boleh belaka la..



sz | m.a.s.s :
makin besar makin nakal..pening Tuya nak cakap dah..