The Best Followers

08 July 2010

-Gemuk la kalau asik majuk..

bile korg majuk,mcm ne pasangan pujuk??

ni Eri nye stail..kalau dia ade salah cakap ke,wat Tuya mcm terasa ke,mesti dia minta maaf n bg sesuatu,mcm mcD ke,burger ke..tapi makanan la..semalam ade la ayat dia nyindir2 Tuya sket..Tuya terasa sket je,x de la bawa dalam hati..cuma Tuya senyap je..dia pasan bila Tuya senyap tu adela something wrong..



balik keja,dia bg ceklat tu..ambik!!!!!selalunya dapat satu,ni dia bg 4..hehehehhehe..suka!!!kalau mcm ni tetiap hari le nak majuk..kui kui kui..

7 comments:

sz | m.s.s said...

ihikss..so sweeettt...
tuya amik satu je..3 bg kat hakakk k! :p

miEz haNeM said...

sedapnye cekelat!

S@Y@NGH@SNI said...

huhu bestnyer...
kalu gitu arr caranyer..
nk je hari2 merajuk...

hubby i ajak jln2 jer...
tak nak pegi pun terpaksa pegi tau...

J@J@ / Bini The Rock said...

wahahaha...

sonotnyer la majok2 ni..dpt habuan yg berlipat kali ganda!

xD

ber_u_wang said...

he he abg nasir memang cool

el said...

wow 4 ketul
bak aku seketul..hehehe
nak mpos ari2 majuk
ari2 lah lemak terkumpul lalalalala

wahh pinggang dah kecik apa rahsiamu hehehehe

TuYa said...

kak suzi :
akk makankan utk baby ek..heheh


hanem :
ceklat kan terapi minda tengah tensen..hik hik..



kak has :
tu la kan..lain org,lain lak caranya..dapat jalan pun best gak kak..



kak JaJa :
kalau majuk silap dia dapat le habuan..kalau majuk silap kita..non adoooo!!!


aTan :
dia cool mcm mentos cool..heheh


el :
tu la pasal..asik pujuk ngan makanan je kan..mati la aku sebab obes..heheheh..

pinggang aku dah kecik sbb pakai sabun ajaib yg murah sangat tu..hehehhe..hari2 nenyeh sabun tu..