The Best Followers

17 July 2010

-Percubaan yang sucsess..

pojek petang semalam..tekak tingin sangat la nak makan cistat blueberry..g blog2 otai2 memasak kat blog Tuya ni,asik dok tayang cistat blueberry tu je..dengan keyakinan yang mcm hangat2 taik ayam ni kan,Tuya pun beli la bahan2 n nak try..

dia nye kulit Tuya dah pernah wat,jadiknya x de masalah ler kan..sbb sama je ngan kulit tart telur..cuma intinya je Tuya mcm iye x iye je..tah jadik tah tak..

semangat berkobar2 jadik la pojek cistat Tuya..

ni masa baru siap letak inti blueberry ngan cheese nya..lom bakar lagi..dia nye lorek2 tu Tuya hentam saja..asalkan ade corak mcm ular..hehehe..

ni yang siap dibakar..berjaya jugak Tuya wat..x sesia berpenat lepas balik skolah gigih wat..berbaloi2..hik hik..

Eri kata "2 thumbs up utk Tuya"..best2..len kali leh wat lagi.

3 comments:

aZuRa AhMaD said...

hai tuya..balas dendam kat k.zura ka ni..sedap ja tgk....senang tk nak buatnya???

M@L@ said...

akhirnyer berjaya yer..saya pon suker chesstat blueberry ni..tp x penah buat lg..biler lah nak cuba buat..seronok pulok tgk tuya nyer dah jd..mmg berbaloi penat2 bile jd...

sz | m.s.s said...

vavavavava...
syabbasss tuya!
patutlah mlm td lalu damansara damai teringat tuya! ;p (eh btol tak dok damai?)