The Best Followers

15 September 2010

-Kad Raya Untuk Semua

Selamat Hari Raya Utk sume kakak2,abang2,adik2,silent reader..hehehhehe,ade ke Tuya ni silent reader..
sila la amik kad raya yang x seberapa adanya ni yer..siap menempah lagi tau..almaklum la Tuya x kreatif mana..dok blogwalking sana sini,jupe la satu blog yg jual e-card nih..baru lagi blog ni sbb x de follower lagik..e-card nya pun ok jugak..rm7 jer..sape2 yang rasa nak menempah e-card raya,try le g kat Tuan Kad Raya ,mana tau ade yang berkenan di hati..heheheh..bulan2 pose ni,kira beramal jariah jugak le Tuya menolong bisness hamba Allah ni..

Sila amik yer kawan2 sume kad raya tu..

Kat sini jugak Tuya nak tayang kad2 raya yang kawan2 bg utk Tuya..

dr Pakcik Kuntong

dr kak Maiyah


dr kak sz


Kad ni sticky mode ye kawan2..utk n3 harian sila scroll ke bawah nu..

5 comments:

sz | m.s.s said...

mekasih..hehe...nnt klu mood menepek kad raya mai akak gantung ek..hihi..salam aidilfitri utk tuya sekeluarga! :)

ber_u_wang said...

nak kuih raya akak ipar

maiyah said...

makasih.. cantik.. cantik

slmt hr raya.. maaf zahir batin
ada kad raya gak utk tuya..

hamzah ian said...

dah nak raya ye,.. nice

YanDarwisy said...

Wah...happy family bergambar raya erk. raya ni mcm nak demam berjalan kan...letih!