The Best Followers

21 September 2010

-express update





Lamanya meninggalkan blog ijau kesayangan Tuya ni..bukan x jenguk,cuma x sempat nak update n3 baru..lama sangat simpan cite sampai dah x reti nak mula dr mana..sedap sangat cuti,beraya sana sini..letih betul Tuya beraya tahun ni..sambut raya kat Kelantan..pastu raya ke pertama petang dah balik KL..raya kedua pagi2 subuh bertolak ke Jhr lak..

kat Jhr dr raya ke dua sampai raya ke 7..raya ke 8 Eri dah keja..pastu raya ke 9 balik Kelantan lak hantar anak Tuya..penat badan jangan cakap le..

ni dah naik keja,bergelumang ngan budak UPSR lak..x sempat nak berjimba2 berehat..rumah Tuya pun x kemas sangat..banyak pic2 raya,separuh dah upload kat Fb..kat blog ni,nnti Tuya update sesikit ek..

Selamat Hari Raya kawan2..

p/s: ade sape2 wat open house ke tahun ni?

2 comments:

ber_u_wang said...

selamat hari raya...


pss
akak ipar tak buat open house ke

nik rosmawati said...

sama la ngan nik.beraya kat kelantan gak.