The Best Followers

26 September 2010

-Pic raya yang dah basi

kering idea nak cite ape kat blog..tepu dah otak,x leh nak pk n mengarang ayat power..heheheh..sejak naik cuti raya ni,asal petang dalam kul 3 tu mesti layu..zzzzz le jawabnya..

raya dah nak abis,tapi pic raya x upload2 lagi kan..jom,tgk la pic2 raya Tuya tahun ni..x banyak sangat,sbb mcm x de mood nak bergambar..x ghairah ngan kamera dah skang..hehehhe..


Eri minta maaf zahir batin ngan Ma Abah..


turn Tuya lak minta maaf..sedih sangat masa ni sbb tingat kat mak abah kat kg!!!uwaaa..


cucu nya lak..amad kena minta maaf banyak2 ngan atok nenek..banyak wat salah nih..


hero Ma..5 lagi hero tah g mana..


kami nak g beraya..


pose adik badik..


eceh!!senget sket!!ni kat atas jambatan depan rumah nenek..


ni pic kat Jhr..senyum meleret dapat raya kat Jhr kan..Tuya ngan adik2 kesayangan..


mak pak sibuk berposing..anak tah mana beraya..heheh..



banyak lagi pic raya yang ade..x larat nak upload dah sbb banyak x de muka Tuya kan..
nak sesiap g open house umah kazen Tuya kat Kem Sungai Buloh lak pas ni..heppi weekend kawan kawan..




6 comments:

sz | m.s.s said...

wah syok posing2 raya beramai2..akak tahun nih tak brape semangat nak bergambar...ihiks..qada' tahun depan la.. ;p

TuYa said...

kak sz :

syiok..raya tahun ni banyak travel sana sini..klu keta tu ade mulut,maunye dia membebel kepenatan..hehehr

al-lavendari said...
This comment has been removed by the author.
maiyah said...

masa gini le rasa kemenangan kan
dpt bermaaf-maafan ;)

CuTeMiUt78 said...

at least ada gak kenangan raya.. cam kita ni pun thn ni agak malas nak berposing raya

nik rosmawati said...

cantik pic kat jhr ngan adik2 tu..