The Best Followers

06 September 2010

-Nak raya dah!!

Makin nak raya makin x de idea nak hapdet blog..banyak sangat cite yang nak share tapi x tau mana satu..weekend semalam Tuya balik Jhr,nganto kuih raya utk mak..malam td balik semula KL..hari ni ngan esok Eri kerja lagi..Insyaallah,kalau x de pe2 esok malam atau Rabu pagi Tuya ngan Eri akan balik Kelantan.beraya kat Kelantan le tahun ni..balik Jhr mgkin ptg raya pertama tu..Persiapan raya,ade la sket2..duit raya x tukar pun lg..baju n suor anak lom beli lg..malam ni kot nak g The Store Sg Buloh @ Jusco Kepong..tgk la mana yang sempat..kasut,belt,sandle,songkok amaD dah beli kat Jhr semalam..cuma baju n suor mcm x banyak pilihan..biar ma n ayah x bergaya,asal anak bergaya kan?hehehheh..


pompuan2 yang sibuk carik suor baju anak masing2..heheeh..yang tudung putih tu x de anak ye,saja nyibuk jadik paparazzi..

aksi si Eri bila menunggu keta dicuci..boleh lak dia landing kat tempat tggu carwash tu..sungguh selamba..[balik Jhr semalam naik Viva,keta kesayangan Si Wira Eri tu,hantar servis..bukan senang nak bawa Viva balik kg..Eri x suka bawa sbb auto]


Jadual beraya tahun ni padat mggu pertama..masing2 dah plan nak berkonvoi ke sana sini..Mybe raya ke3 Tuya balik Batu Pahat,kalau ade kelapangan,sampai le Tuya ke rumah kawan2 kat BP tu yer..


p/s : Mana ek hilangnya Dato Sosilawati???misteri2..nak raya ni boleh lak hilang2..

3 comments:

sz | m.s.s said...

wahhh amad dah dapat macam2 barang yg disenaraikan ye...
kat the store sg buloh tu banyak gak pilihan utk budak2...tp tak sure la tuya berkenan ke tidak @ sesuai tak ngan saiz amad..dah besar kan...anak bujang akak kecik lagi..p bahagian budak2 kecik je la..heehehe...
selamat balik kampung! best la keta auto cuma agaknya tak pickup cam keta manual eri kot...

TuYa said...

kak sz :
susah nak pilih baju anak kalau dia x de depan mata kan..nnti nak usha je la mana yang berkenan..lgpun hari ni Tuya free..x sekolah dah kan..leh la melagho sorg2.(kalau eri bg permission la)..

mmg kak,dia x suka bawa sbb x pickup..tapi kalau dok KL ni,Viva tu le yang dia dok kelek g site..senang katanya,x penat bile jem..

ber_u_wang said...

salam aidil fitri akak ipar..semoga raya kali ini membawa seribu keceriaan utk akak ipar sekeluarga..


tangan di susun mohon kemaafan sekira terdapat salah silap ye