The Best Followers

07 October 2010

-Dah Tiba Masa Agaknya..

Nak cite pasal henpon cap ayam Tuya ni..tetiba je dia tergedik2..screen dia jadi gedik2 mcm ape tah..mcm tv x de siaran..x nampak satu ape pun..org sms ke,tepon ke,Tuya x nampak ape..dia start meragam dr minggu lepas dah,tapi mggu lepas sekejap je jadi gediknya..lepas Tuya baling atas tilam,dia ok..[baling atas tilam x de la dia terburai kan..heheheh..sayang tu]..

ni dia wat hal lagi,dr pg semalam,tergedik2 x benti..nyampah!!!Nak tukar simkad kat phone lain,x guna gak..Tuya x leh nak baca sms n tengok sape call,sape misscall..sbb segala detail tu lekat kat phone..so,biarkan je la mcm tu..sape2 sms,mmg Tuya x dapat baca..yang tepon lak,Tuya jawab je..x leh nak nengok sape si pemanggil..


see..tergedik versi itam putih..

sayang sebenarnya ngan tepon tu walaupun x canggih mana..tapi bila dah menggedik x tentu pasal je mcm ni,meluat lak aiii...ade harapan nak tukar henpon baru nih..hehehehe..Percubaan membuat muka paling kesian kat Eri hampir berjaya td..tapi x tau la ke'hampiran' utk berjaya tu bape %..harap2 dapat le..


ni lak gedik versi warna warni..tensen tau!!

p/s : Ade sape2 nak sedekah kat Tuya Blacberry Bold ke,Iphone ke?hehehhehehe..dah le minta sedekah,demand lak tu..jangan harap la kan..

7 comments:

sz | m.s.s said...

hehee...try mintak amad sponsor pki duit raya dia...tp dah beli lemari ben10 ari tu kan..

TuYa said...

kak sz :
anak bujang Tuya tu mmg pemurah..tapi mana cukup nak guna duit dia..Tuya nak ngepow bapakkk nye..

heheheeheh..kata sayang!!!

manje said...

salam kenal

hehe handphone lame kita dulu tu pon selalu jd mcmtu... mmg itu tandanya kena beli yg baru satu... (^_^) ~

J@J@ / Bini The Rock said...

hahaha....

lepas2 raya ni mcm2 hal le pulok kan nak kena TUKAR..

akak pon baru je cekau hp baru..tp bkn BB ke Iphone ke ape laa..cap itik serati jugak!!!

xD

TuYa said...

manje :
hai manje..salam kenal jugak..tq sudi g blog Tuya..
harap2 dapat la henpon baru..heheh



kaka JaJa :
ngengada kan kak henpon tu..time2 dah pokai ni le dia nak rosak..
nak jugak henpon baru..

aZuRa AhMaD said...

tuya...cepat buat rayuan yg paling manja kat eri...minta hp baru..hehehe

Ciklinn said...

wahh bagus anak teruna..... kasi gosok incik laki.. kompom dia bg baru punyerr hihhi