The Best Followers

06 October 2010

-Suka nya kat dia..

sejak 2 menjak ni Tuya suka betul ngan Maher Zain..penyanyi Sweeden yang menyanyi lagu2 dakwah,lagu2 yang sangat2 cool..



pg td Tuya tgk interview dia kat MHI tv3,Ya Allah..mcm nak pengsan..punya la hensem..hehehheeh..dah le hensem,suara sedap lak tu..[amboi..puji melebih mcm dapat tiket free konsert dia kan]..

tapi memang lagu2 dia sangat2 cool dan penuh pengisian dan mesej..Tuya suka lagu Insyaallah..dengar banyak2 kali pun x jemu..suka sangat!!!!

tu je nak cite sebenarnya..x leh pendam sorang2..kena cite gak..hehehe..Oh Maher Zain!!!!![angau]..


Tuya speechless!!!

3 comments:

fazilzura said...

daku pun sukeeeeee

sz | m.s.s said...

ihiksss...
mahu menejles encik eri tu kan puan mininya syokkn mamat obersea..hihihi

TuYa said...

kak zura :
jom la kita suka sama2..heheh

akk,Tuya pun nak joint la contest muncung tu...


kak sz :
biarkan dia menjeles kak..dia tau x kan dapat pun kalau Tuya beria minat bagai nak mati pun kat Maher Zain tu.heheh