The Best Followers

09 November 2010

-Membizi

salam kawan2..Tuya sangat2 bz skang sbb skang ni musim abis exam kan..marking paper bebudak..kira tolak bahagi markah..mata naik juling tgk sume karangan esei bebudak yang mcm2 cite..mcm2 tulisan..

pastu super duper nyampah bile semangat nak update blog,line berukband sangat2 la lembap nak upload pic..tersadai gitu je la cite Tuya..bile la line streamyx kat rumah Tuya nak elok..tolong la datang cepat en technician oiiiii..

Tuya tetap g melawat [macam DO dah kekdahnya] ke rumah kawan2..tapi nak tggal komen tu payah sket..almaklum la kdg2 berukband Tuya ni wat hal..nak loading page pun kdg2 mcm ape tah.lambat sangat..doa2 la semoga tenet kat rumah Tuya berfungsi seperti sedia kala..

p/s: abis sume tanaman FV n masakan CW kat FB Tuya rosak..gara2 tenet x de.huhuhuhu!!!nampak sangat dah addicted kat game tu kan??tapi still ade limit,x de la sampai angau bile x nengok FB n game..

7 comments:

sz | m.s.s said...

hehehe...
pandai plak line tenet tu buat hal ye, timing elok je masa teacher bz marking tuh...

TuYa said...

kak sz,
dah 2 mggu lebih jugak le dia wat hal..
tu la kan..nasib bek time bz2 ni..
kalau x me'lagho' je la depan laptop..heheh

ber_u_wang said...

memang beruk ..berukban ni

sw33tdarling.com said...

ada melawat umah saya tak...? hehehehe

J@J@ / Bini The Rock said...

hooo..baru ku tahu sebab ape kebun Tuya & eri membusuk semuanya...

hahaha..tp dah ok kan skrg?

Drama Mama said...

hahaha pandai line internet! i dah lama tak main games kat FB, dulu memang addicted!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

dkama said...

tak pe duit dah banyak boleh tanam balik.... tapi cian gak kat lembu tu... kebulor dah... hahaha PEACE..