The Best Followers

15 November 2010

-Rindu.

Rindunya Tuya ngan belog ini..tenet kat rumah Tuya still x leh nak guna..kena tukar cabeling katanya sbb kena petir ape tah..sangat busan okeh..banyak sangat cite nak tulis..ni pun terkemut2 beruk ni berkhidmat..hehehh..



semalam 14/11/2010 birthday eri yang ke 31 tahun..tak de sambutan meriah sangat.just makan2 dua laki bini je.nnti la nak sambut masa raya aji kat kg..Insyaallah..Doa Tuya semoga Eri dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,di berikan kesihatan yang berpanjangan utk menjaga Tuya anak banak..




esok lusa kita dah nak sambut raya haji kan..Tuya mybe malam esok balik kg..balik Kelantan,beraya kat sana..Tuya nak ucapkan selamat hari raya Aidiladha utk sume kawan2..semoga segala pengorbanan kita utk hari yang akan datang lebih bermakna dalam hidup masing2...

macam serba x kena gak rasanya bila x leh jalan2 ke belog kawan2..x dapat komen mengomen kat n3 kawan..dah le Tuya x de kawan rapat kat sekolah,kat rumah..kawan2 belog n Fb la tempat Tuya selalu bercerita bertanya pendapat..honestly nya sunyi betul tau hari2 Tuya bila rutin x ngadap tenet..hopefully cepat la org TM wat tenet umah Tuya ok semula..

Selamat Hari Raya Aidiladha n Selamat bercuti kawan2..

4 comments:

Anip™ said...

selamat ari lahir~

Hah ! Keyword Paling Panas Di Malaysia, Semuanya Lucah?

kuntumz said...

selamat hari raya haji juga....
Tm mmg suka buat keje lembab tau...

Dee said...

salam aidiladha utk tuya dan suami..eh..happy belated birthday to ur husband too..

sz | m.s.s said...

salam aidiladha utk tuya sekeluarga...kelantan-selangor/kl-mersing tu dah cam dekat je ye...slalu gak tuya berulang alik ... ;)