The Best Followers

04 January 2011

-Dah naik sekolah

Selamat tahun baru untuk sume kawan2..rasanya belum terlambat Tuya nak wish..last week Tuya x cukup kaki kesana sini..dr Johor ke KL..sampai KL dok 2,3 jam balik Kelantan lak..tu la kalau masing2 jauh..

Hari sabtu 01/01/2011 Tuya kat Kelantan,menyetelkan segala urusan persekolahan anak..sepatutnya anak Tuya dah dapat buku teks sebelum cuti sekolaah aritu..tp sbb dia x dtg sekolah last day dulu,dia x de la dapat buku..kena la amik hari Sabtu lepas..dah le ramai bebudak tahap 1 amik buku teks..kena la dia tunggu giliran utk dia..

jom le layan pic..malas nak tulis panjang2..

Sekolah Kebangsaan Jerek,Gua Musang..ni le sekolah anak Tuya..



itu dia hero ku..masa ni mmg x yah pakai uniform..darjah 1 ngan prasekolah je kena pakai uniform..


g papan kenyataan nak tgk anak Tuya dapat kelas apa..A kah?B kah?..heheheh..cari punya cari,x nampak2 nama dia..Tuya panggil Eri,suh dia cari..sekaliiiiiiiii..MOHD FAIS HAIKAl B.HAIRI..sedih betul..penat perah otak bagi nama dia masa baby..nama Eri pun x lengkap..MOHD FARIS HAIKAL B. HAIRINIZAM yang sebetulnya..mesti cikgu dia ngantuk masa tulis senarai nama nih..


alhamdulillah..anak Tuya masih di kelas A..walaupun no yg dia dapat exam aritu x bape nak sikit..hehehh..



time nak amik buku teks..ayah dia ni kemaruk nak g sekolah agaknya..beriya dia nyandang beg anak..gasak lah sana..


Tuya ngan Eri x dapat nak hantar dia g sekolah 1st day..sepatutnya kan deorg naik hari Ahad,tapi sbb dapat cuti Bola,deorg naik hari Isnin..harap2 nya dia ok2 je la kat sekolah..lgpun dah tahap 2..dah senior dah..[diam x diam dah darjah 4 anak bujang Tuya tu]..x lama lg leh dapat menantu la ek..hik hik hik..

Selamat ke sekolah utk sume anak2 dan cikgu2..

3 comments:

ber_u_wang said...

wah sibuk nampak nya akak ipar.. mesti dah slim semula ..


selamat tahun baru ..

TuYa said...

slim kebedahnya..
gemuk melampau2 ni..

CuTeMiUt78 said...

eemmm bila budak2 sekolah.. mak2 budak pun sama sibuk kan