The Best Followers

30 December 2010

-Terbaik Wook [ 2010 ]

esok negara kita dah dapat cuti umum sbb team Harimau Malaya memang AFF kan..Tahniah pada sume player kebangsaan,akhirnya berjaya jadi juara setelah 14 tahun ketandusan..hehehe..ayat dah mcm pengulas sukan..

penutup tahun 2010 yang sangat2 membanggakan Malaysia..x sesia la usaha kita sume memberikan semangat,doa n harapan pd deorg..

sebenarnya Tuya nak cite apa yang dah jadi sepanjang 2010 ni dalam hidup Tuya..yang terbaik je la..dah tajuk nye terbaik wook je kan..

Mac 2010 : Dapat naik pelamin,impian yang di angan2kan sejak 10 tahun dulu..merasa gak la naik pelamin walaupun pengantin lama..best sangat..kawin la korg yg lom kawin,syiok nye jadi pengantin..hehehe.


April 2010 : Birthday Tuya..Alhamdulillah,panjang umur murah rezeki lagi Tuya..sihat wal'afiat lagi hidup didunia Tuhan ni..


September 2010 : Jupe ngan kawan2 yang berbelas2 tahun terpisah..jasa FB..heheh..suka sangat!!!


walaupun ade cite x best sepanjang perjalanan 2010 ni,biar la jadi kenangan dan pedoman..harap2 tahun depan 2011 akan lagi best,lagi bermakna dan lagi syiok..

Tuya doakan semoga hari2 yg kita semua lalui akan menjadikan kita sume lebih matang n dewasa dalam membuat segala keputusan dalam kehidupan..

3 comments:

maiyah said...

sronok dpt cuti.. kita cuti slalu lalalala :D

TuYa said...

kak maiyah,dah cuti lama,mcm x sabo2 nak g keja lak..hehehhe

sz | m.s.s said...

bestnya tuya dpt naik pelamin setelah 10 tahun menanti ye...