The Best Followers

06 January 2011

-Doa kan Tuya

“Tidak ada sesuatu musibah yang menimpa (seseorang), kecuali dengan izin Allah; dan barang siapa beriman kepada Allah, nescaya Allah akan memberi petunjuk kepada hatinya. Dan Allah Maha Mengetahui segala sesuatu”. – at-Tagabun : 11


Tuya sedang diuji Nya..kawan2 doakan Tuya kuat dan akan sentiasa di lindungi dan dirahmati Tuhan..Harapnya segala kemelut ini akan berakhir..


p/s : pada kamu yg menjadi punca,sila jauhi diri dari family Tuya..kedatangan kamu di blog ni x di alu2kan..

[ada parasit yang cuba menempel kat sini,bukan dr kalangan blogger..kawan2 blogger Tuya sume baik2..sume sentiasa ada bila Tuya nak kan pendapat..luve u all!!]

9 comments:

Mama Hanim said...

salam tuya.. nape ni?

semoga apa jua dugaan ke atas tuya dpt dihadapi dgn tabah. byk2 sabar..

take care k..

azieazah said...

Sabar adalah kunci...

Orang yang berjaya menahan marahnya, adalah orang yang paling kuat...

fazilzura said...

saba ye tabah kan hati ..

huhu daku pun agak2 di uji jgk now... ujian getir jgk ler..
dh puas bertahan ..lepas ni x tau ler

CGG said...

akak doakan kamu ye dik:)
stay calm..

TuYa said...

thanks pada akk2 sume..
Tuya pun x tau la ade satu makhluk Tuhan ni dok skodeng xtvt kami anak banak..pastu wat onar..huhuhu..
dugaan tahun baru..

CuTeMiUt78 said...

ohh.. apa hal ni tuya...?? kesian ko dik.. apapun tabah la menghadapi dugaan.. akak doakan semoga tuya dan keluarga di lindungi dari perkara2 yg tak diingini

Dee said...

kasihan tuya..dee doakan moga dipermudahkan segala urusan ye..time to do something sis..

ber_u_wang said...

dah tak de keje ke apa mangkuk tu dok kacau orang pulak..

akak ipar sabar ye..berbanyak berdoa semoga terlepas dari segala masalah ni

caluk@cencaluk said...

Sapa yg x leh tgk org senang ni. ...