The Best Followers

09 January 2011

-Settle pun..

alhamdulillah..akhirnya segala kemelut yang melanda keluarga kecil Tuya berakhir..dugaan paling besar dalam hidup Tuya awal2 Tahun 2011..permulaan yang sangat2 mencabar kejujuran,kepercayaan dalam berkeluarga..setiap dugaan pasti ada hilmahnya kan..pada 'kamu' itu,Tuya x nak bersangka buruk pd kamu,tapi lain kali sila kaji n selidik sesuatu sebelum terus mempercayai..x pasal2 kang jadi punca kemusnahan sebuah keluarga yang aman bahagia..Insyaallah..[gila skema ayat Tuya,x alih2 je dah jd mcm cikgu sastera]..

tq atas doa kawan2 yang sentiasa memberi sokongan time2 Tuya mcm bengong nak pk..thanks 4 ur support..muah muah..

mood mcm dah elok sket weekend ni,apa lagi,masak le kejanya..ilang jugak stress2 yang adoo..Tuya wat egg tart..lama dah x makan,Eri pun ade sebut2 nak makan egg tart ni..aritu tingin sangat nak makan sampai g beli kat bakery,x puas la makan..wat sendiri baru puas makan..

taraaaaa..hasilnya..


edisi mini egg tarts..Tuya guna acu yg kecik..

ni guna acu yang biasa utk egg tart tu..beso..

selamat menjamu mata kawan2..heheheh..

6 comments:

azieazah said...

Tabik la TUYA. Bleh buat Egg Tart sendiri. Cantik plak tu.

Tapi ayat “jamu mata” tu yang buat luluh jiwa raga nih....

kak Erna said...

betul la tuya..akak kagum dengan tuya..boleh buat egg tart sendiri..akak biasa bei je..

ber_u_wang said...

lapo la pulak tgk egg tart tu..

TuYa said...

kak azie :
practice make perfect katanya..hehehhe..dah banyak kali wat,jadi elok lak..klu memula dulu mmg selekeh egg tart Tuya..heheh..

TuYa said...

kak erna :
Tuya suka makan egg tart ni,jadinya kena belajar la..kalau nak makan senang..
tenkiu dtg blog Tuya ni yer...

TuYa said...

cik aTan :
nak ke?heheh