The Best Followers

18 February 2011

-Facebook dah ade phonebook?


tengah leka melayan game kat fb..Tuya saja la nak delete member2 yang mcm x bape nak kenal n yg x active dah..pas satu,satu Tuya delete..terperasan pulak ade satu pembaharuan yang agak bahaya jugak la kat fb ni..skang dah ade phonebook..

dah ade no phone kawan2 yg dalam list kita tu..ishhhh...mcm x best je kan,sampai no phone kita pun org lain leh tau n amik tanpa kebenaran..

pastu tgk lak kat wall,ade jugak kawan2 yang dok komplen pasal phonebook ni..jadinya pandai2 la kita setting semula privacy setting kita dalam account setting tu yer..


ade instruction utk remove mobile contacts from Facebook,kena ikut step dia jer..

3 comments:

=sz= said...

akak tak beraniiii layan game kat fb...
takut terrrrlekaa ;)

TuYa said...

kak sz :
memang lagho la kak..Tuya ni dalam proses nak mengurangkan masa melayan game kat FB..tu bz2kan diri tuisyen la,amik tempahan la..ade gak untung..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm takut kan... tak pasal2 je.. takde privacy rasanya