The Best Followers

15 March 2011

-My Son Turn 10





alhamdulillah..10 year ago,on this date,kuor la sorg baby lelaki yg montel putih gebu ke dunia ni..sakit tau nak banak kan si hero ni..sakit x leh nak teran,last2 kena belah perut.selamat la kuor si Mohd Faris Haikal..

tak sangka n x sedar dah 1otahun dah umur dia..makin lama makin besar,makin cerdik,makin nakal..cuti kali ni ayah dia x mo amik dia balik cuti sekolah kat KL sbb dia kena denda.peksa dapat no 24..elok2 tahun lepas dapat no 8,tahun ni ujian bulanan dapat no 24,hangin ayahnye..

tapi x pe,nnti mama ngan ayah balik kg celebrate bestday boy nye birthday yer..ayah n mama doakan semoga amad panajng umur,murah rezeki,sentiasa menggembirakan hati mama n ayah..jadi anak yg berguna n boleh membanggakan ayah n mama ye nak..

we love u!!!!



p/s : dia memang x banyak pic ngan ayahnye sbb ayah dia x gile kamera mcm kami berdua..

8 comments:

sW33tdARLiNG said...

eehh sama date ngan zikri...!
happy burfday..!

=sz= said...

hepi besday amad!

ooo tuya pun kena "tobek" perut ye...ehehee...pengorbanan seorang ibu kan...sakit macamanapun nak melahirkan anak, bila baby keluar terus hilang segala kesakitan :)

Dee said...

happy birthday to amad..betul ke nama dia amad..auntie doakan amad jd anak yg soleh, belajar rajin2 tau..banggakan ibu dan ayah..

TuYa said...

kak amy :
a'ah kak..sama ngan zikri cuma tahunnya je yg lain..

TuYa said...

kak sz :
a'ah kak..x merasa pun nak teran2 bagai..ni yg tengah berusaha nak dapat baby lg ni..nak rasa mcm ne sakit n nikmatnya banak normal..heheh

TuYa said...

kak Dee:
nama panggilan manja2an..amad..heheh..
tq auntie yer..

el said...

epi besday mohd faris haikal
smoga jd anak yg cerdik pandai berguna cerah ms depan dan berjaya....soleh...

ainnoraini said...

hepy besday to amad ye...
dah besar anak mama ye..semoga jd anak yg soleh n bijak dan mendgr kate mama n ayah..dan diberkati allah didunia dan akhirat...