The Best Followers

16 March 2011

-Hujan

Morning!!!pagi2 subuh dah hujan kan hari ni..siap kilat guruh petir bagai..igtkan lepas subuh nak sambung zzzz lagi,tp mikirkan bfast lom wat,baju Eri lom iron,x jadi nak tdo semula..mau nye terlajak kalau tdo..terlajak perahu leh la di undur,terlajak tdo???sendiri mau ingat..hehehheh

hujan lebat siap ngan angin sume ni wat Tuya terpk mcm2..tp harap2 la sume tu di jauhkan..Tuya terpk kalau ade puting beliung ke ape ke..na'uzubillahiminzalik..time hujan2 ni mesti jem besepah2 atas jalan kan..sana sini jem..yang tersangkut dalam jem tu td,banyak2 la sabo ek..mmg mcm tu la kekdahnya,asal hujan je mesti jem..

sebenarnya Tuya ni nak tnya la ngan akak2,kawan2 yg dah berpengalaman..malu sebenarnya,tu yg dok bebel2 pasal hujan..nak tnya bila sebenarnya waktu wanita tu subur ek?klu mcm Tuya yg x tentu hala periodnya ni,nak kira mcm ne?buleh tolong ajarin dong!!!hehehe..

5 comments:

J@J@ / Bini The Rock said...

ujan ke sana? BP ok alhamdulillah!!

Oh! bab kesuburan ni klu mcm akak senang kira sbb setiap 26 hari mst pe'ot..so hari ke-12, 13, 14 la hari subur dia..

tapi klu kes tuya ni..hmm, kena merujuk kpd yg pakar!!

TuYa said...

kak JaJa :
kat sini dr petang semalam hujan kak..

Tuya ni mmg x reti ngira bila subur2 tu..dah lama beno x ngandung..hehehh..

=sz= said...

syoknyaaa hujan tambah ngan xyah bkejar siapkn anak dara kecik ni p sekolah...yeahaaaa

pasal nak check kesuburan tu plg bagus p consult ngan yang pakar la kan...mcm kawan akak doc akak scan saiz "telur" ...
klu nak test sendiri pun rasanya ada test kit macam check UPT jual kat farmasi..tapi tak igt plak "tajuk"nya apa..ihiks...

selamat mencobaaaa tuya! :)

TuYa said...

kak sz :
akak,Tuya ade jugak jupe doc..memula kata Tuya n Eri x de prob..pastu dia bg Tuya pil hormon..bg stabilkan hormon utk period..tapi Tuya x suka makan pil tu,badan Tuya jadi gumuk la kak..

dah habis pil tu,Tuya x amik lg dah..hehehh

sW33tdARLiNG said...

nak cakap pasal ujan ke pasal perenggan akhir tu sebenarnya..? kekekeke

'hakak'yang ni pun tak reti laa nak kira2 bagai...