The Best Followers

27 June 2011

-Kuatnya aura HIjau


Tuya ni pantang nampak ape je warna hijau..mesti nak beli,kumpul..aritu g kedai buku nak belikan bebudak tuisyen buku latihan Math,ternampak satu novel ni..sbb covernya HIJAU,terus amik..x baca pun sinopsis nya,x nengok pun sape penulis..

Tu le pangai Tuya..kalau novel ni jangan nampak penulisnya Aisya Sofea,Damya Hanna,Fauziah Ashari,mesti nak beli..kalau x beli selagi tu la dok terbayang2..lepas dah bayar novel ngan buku2 latihan bebudak ni aritu,baru la dok belek2..penulisnya rys areesa..x pernah dengar pun..hentam je la,kalau x best simpan je la sbb covernya menarik tertarik..

start baca,dah x leh nak tggal..dok kelek la buku tu kehulu hilir..sampai Eri kata dah macam nak amik exam lak..ngalahkan wat assgment gayanya..hehehhe..dari duduk,ke baring,meniarap..mcm2 position dah le nak menggayakan menghayati cite nya..tapi memang la puas hati..x nyesal beli..x pernah2 Tuya nangis baca novel,boleh lak nangis baca novel ni..Eri kata sakit jiwa!!!hahahahahaha..pestime tau baca novel nangis!!!

p/s : Berangan tahap dewa dah ni nak menulis..berangan x kena bayar kan..hehehe..akak ipar Tuya dah siap satu novel,tggal nak bg kat Norhayati Berahim je,nak suh semak..tu yang mcm terikut2 moodnye..tah bila nak menulis tak tau le,sila jangan percaya ngan niat Tuya nak menulis hangat2 taik ayam ijau ni..hehehe..

5 comments:

sW33tdARLiNG said...

rindu kat novel tapi roh takdak marii.... lagi suka tgk TV dr membaca skang niii

CuTeMiUt78 said...

best tak citer ni... lama tak baca novel n feeling ala2 cam citer kat dlm novel

suhaila-ab said...

jangan kena sampuk ngan antu ijau dah ler...

RYS AREESA NASIR said...

terima kasih...

~ yus ~ said...

salam kenal cikgu TuYa...

datang dari blog Rys Areesa Nasir..:)