The Best Followers

23 June 2011

-Tatto seluruh badan?


Wanita ini, Julia Gnuse terkenal kerana 95 peratus daripada badannya (termasuk mukanya) dipenuhi dengan tatu.

Gnuse memegang Guinness Record sebagai wanita paling banyak tatu di dunia.

Berusia dalam lingkungan 30-an, Gnuse menghidap penyakit porphyria, satu keadaan di mana cahaya matahari mengakibatkan kulit melecur, melepuh dan seringkali mengakibatkan parut.

Dia mula mendapatkan tatu sebagai satu cara untuk menyembunyikan parut-parutnya.

Bagaimanapun, tatu-tatu berkenaan tidak dapat menghalang kulit daripada melepuh kerana ia bersifat estetik semata-mata.

yewwww!!!!nak tengok pun x tergamak.x rimas ke dia ek..



6 comments:

Sz said...

ee ngeriii..
mcm penah tgk kat tv dulu orang ni...
dl ada kan rancangan wolrd guinness book of record ...

TuYa said...

kak sz,
ngerikan..kalau iyepun nak menyembunyikan parut,jangan la sampai mcm tu..
kalau bebudak tgk ni,confirm deorg larik..ngigau2 malam..heheh

iedaurora said...

satu je nak tanye isk tak sakit ke time buat tu! dah la buruk.....

TuYa said...

iedaurora,
dia je yang tau kan..heheeh

suhaila-ab said...

ok gak tu..tak pakai baju kalau cocer panas..

Dee said...

takutnya tgk dia..mcm hantu..