The Best Followers

29 December 2011

-Rindu


lamanya x update..rindu nak menjenguk,lepak kat belog kawan2..
bukan sengaja x mo g nyibuk kat sana,tapi sejak hujan je ni,line tenet pun jadi sangat slow..
tah ape kenanya,satu taman mcm tu..katanya kabel terendam air..
tensen..skang ni hujan dah x semeriah mggu lepas,jadinya boleh la jugak nak online..

dengan air pasang besarnya kat pantai Mersing..bimbang betul kalau banjir ..
Tuya tengok sendiri air naik sekitar bandat Mersing malam 25 Dec aritu..
ramai org,dah mcm pesta nengok air tu naik..
ade beberapa keping pic yang sempat di copy n paste dr wall member kat FB..
jom nenegok..















ombak rindu..ehhh..bukan,ombak kuat..heheheh..













 air dah masuk kat kedai makan tepian sungai..





















jeti tu sebenarnya kat bawah..bila air pasang besar tu,jetinya terapung ke atas..sama tggi ngan tebing sungai..



















air naik sampai tebing!!




kuasa air kan..hanya Allah Maha Berkuasa..








2 comments:

CGG said...

moga semuakan baik-baik saja ye sis

Cik Sibuk said...

takut tengok gambar banjir..